Παντρεύεται η κόρη της Άννας Φόνσου
Showbiz

Παντρεύεται η κόρη της Άννας Φόνσου

Νυφούλα θα ντυθεί η μοναχοκόρη της Άννας Φόνσου, Ασημίνα Κρητικού Φόνσου, την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στον ιερό ναό Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι. Ο εκλεκτός της καρδιάς της ακούει στο όνομα Μιχάλης Αναγνωστάκης.

Όπως είναι γνωστό η δημοφιλής ηθοποιός υιοθέτησε την ανιψιά της, Ασημίνα, όταν έφυγε από την ζωή η μονάκριβη αδελφή της. Την Ασημίνα την είχε μεγαλώσει από μικρή γι αυτό κι εκείνη ποτέ δεν την είχε πει θεία.... ένοιωθε πως η ζωή, της είχε χαρίσει δύο μαμάδες. Γι αυτό κι όταν έχασε την φυσική της μητέρα ο πόνος της έλλειψης μετριάστηκε. Τώρα λοιπόν, με την Άννα στο πλευρό της θα περάσει τα σκαλιά της εκκλησίας φορώντας ένα λιτό νυφικό σχεδιασμένο από την Λουκία και χωρίς ιδιαίτερες φανφάρες αφού πιστεύει στην κυριαρχία του απλού. Το ίδιο απλό κι απέριττο θα είναι και το επίσημο φόρεμα που διάλεξε για να την συνοδεύσει η Άννα. Το μυστήριο θα τελέσει ο μακαριότατος Ιερώνυμος ενώ αμέσως μετά θα δοθεί γαμήλια δεξίωση στο Balux.
Ο Μιχάλης και η Ασημίνα γνωρίστηκαν πριν από τρία χρόνια μέσω κοινών φίλων κι από τότε έψαχναν επαγγελματικές ευκαιρίες για να ξαναβρεθούν. Και οι δύο έχουν σπουδάσει marketing στο εξωτερικό κι ασχολούνται με την επικοινωνία και την διαφήμιση.
Η πρόταση γάμου έγινε από τον Μιχάλη πριν από τρία χρόνια, δηλαδή με το που την πρωτογνώρισε, στην Νέα Υόρκη, στο πρώτο τους κοινό ταξίδι. Τότε ήταν που εισέπραξε και το πρώτο όχι... Ακολούθησαν κι άλλα. Μέχρι που πέρυσι η Ασημίνα του είπε το πολυπόθητο ναι, ξανά στην Νέα Υόρκη, εκεί που του είχε αρνηθεί πριν από λίγα χρόνια. Η ζωή θαύματα κάνει και βεβαίως.... ο επιμένων νικά. Να ζήσετε παιδιά και καλούς απογόνους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved