Ελένη Μενεγάκη: «Με σχολιάζουν που χώρισα μετά από τόσα χρόνια»
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: «Με σχολιάζουν που χώρισα μετά από τόσα χρόνια»

Στο διαζύγιό της με τον Γιάννη Λάτσιο αναφέρθηκε η Ελένη Μενεγάκη, σχολιάζοντας όσα λέγονται και γράφονται για το υπέρογκο κόστος του γάμου της Δέσποινας Μοιραράκη. Ο γάμος δεν έμεινε ασχολίαστος ούτε από τον Γιώργο Λιάγκα, που δήλωσε ότι κάθε άνθρωπος παντρεύεται μία ή δύο ή... τρεις φορές στη ζωή του!



«Σχόλια ακούγονται για ό,τι κι αν κάνουμε, ακόμα και επειδή αναπνέουμε... Ακόμα και για εμένα που χώρισα μετά από τόσα χρόνια! Ο καθένας κάνει την επιλογή του και να την ακολουθεί και να κάνει τον σταυρό του που έχει την υγειά του», είπε η Ελένη Μενεγάκη και πρόσθεσε πως ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει τον γάμο του όπως επιθυμεί.

Παράλληλα, η παρουσιάστρια δήλωσε πως ο γάμος Μοιραράκη - Κοντούλη της θύμισε την ταινία «Η Αλίκη Στο Ναυτικό» λόγω του ότι ο γαμπρός είναι πλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού.

Στον χλιδάτο γάμο αναφέρθηκε και ο Γιώργος Λιάγκας, που δήλωσε εντυπωσιασμένος ακόμα και από το... εξακάμερο που στήθηκε για την μαγνητοσκόπηση του μυστηρίου. Το αποκορύφωμα βέβαια ήταν όταν είπε πως κάθε άνθρωπος παντρεύεται μία ή δύο ή τρεις φορές στη ζωή του!

«Δεν καταλαβαίνω γιατί κάνουν αυτά τα σχόλια. Μια φορά ή δύο ή τρεις παντρεύεται ένας άνθρωπος. Ο γάμος είναι μέσα στις 3 - 4 κορυφαίες στιγμές του ανθρώπου, δεν καταλαβαίνω γιατί όταν η γυναίκα αυτή βγάζει χρήματα, να μην κάνει τον γάμο που ονειρεύεται», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής. Πηγή: star








©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved