Αλκίνοος Ιωαννίδης: Κράτησε και φέτος την υπόσχεσή του προς τη μνήμη της γιαγιάς του
Showbiz

Αλκίνοος Ιωαννίδης: Κράτησε και φέτος την υπόσχεσή του προς τη μνήμη της γιαγιάς του

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης έρχεται στην Κύπρο για το καθιερωμένο καλοκαιρινό ραντεβού με τους ακροατές του. Μόνος επί σκηνής, θα παίξει και θα τραγουδήσει, όπως πάντα, τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, αλλά και επιλογές άλλων τραγουδιών που αγαπά.

Δύο βραδιές ακρόασης αλλά και συμμετοχής μας περιμένουν, σε δύο αγαπημένους χώρους, το Αμφιθέατρο Σκαλί Αγλαντζιάς στις 10 Ιουνίου και το Αρχαίο Θέατρο Κουρίου στις 11 Ιουνίου. Και οι δύο συναυλίες αρχίζουν στις 9.00μ.μ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λατρεμένος τραγουδοποιός, κάθε χρόνο, κάθε καλοκαίρι δίνει την ίδια συναυλία (με νέα ακούσματα κ νέα τραγούδια) στο Σκαλί Αγγλαντζιάς αφού δίπλα ακριβώς από το αμφιθέατρο είναι το κοιμητήριο της περιοχής όπου γεννήθηκε, μεγάλωσε αλλά και κηδεύτηκε η αγαπημένη του γιαγιά. Όσες φορές κ αν έχουμε πάει πάντα θυμάται κ πάντα αναφέρεται στην γυναίκα που τον μεγάλωσε λέγοντας με βουρκωμένα μάτια: «Έρχομαι εδώ γιατί θέλω να τραγουδάω κ να με ακούει η γιαγιά μου κι ας μην βρίσκεται πια στην ζωή. Είναι εδώ όμως μερικά μέτρα & πιστεύω πως με ακούει... Ακούει την φωνή μου & της λέω πάντα πως την αγαπώ, πως δεν την ξεχνάω...» Γιατί ο Αλκίνοος είναι από τους λίγους ανθρώπους που ποτέ δεν ξεχνούν & που έχουν δυνατά αισθήματα. Πηγή: showtime cy

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved