Σάκης Ρουβάς: Τα παρασκήνια μίας ανατρεπτικής φωτογράφησης
Showbiz

Σάκης Ρουβάς: Τα παρασκήνια μίας ανατρεπτικής φωτογράφησης

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη. Μία πρωτότυπη φωτογράφιση. Ενα πρόσωπο. Κι ένα τατουάζ που θα συζητηθεί. Ο Σάκης Ρουβάς φωτογραφίζεται και μιλά στο «L' Οfficiel Hommes» για όλα: τα όνειρά του που πραγματοποιήθηκαν, τα είκοσι χρόνια της πορείας του στο τραγούδι, τη συνωμοσία του σύμπαντος αλλά και τη σύντροφό του Κάτια Ζυγούλη.

Τη γυναίκα που το όνομά της είναι χαραγμένο και στο χέρι του. Το ραντεβού των ανθρώπων του περιοδικού με τον Σάκη έχει κλειστεί σε γνωστό ξενοδοχείο για τις έντεκα το πρωί.
Ο Σάκης αστειεύεται με όλη την ομάδα του περιοδικού, ενώ η Χρυσάνθη Θωμάτου που επιμελείται το styling συνεννοείται με τον φωτογράφο Γιάννη Μπουρνιά. Σε λίγο η κάμερά του παίρνει φωτιά. Το ένα κλικ μετά το άλλο και, αν ισχύει ότι «μία φωτογραφία ίσον με χίλιες λέξεις», στο περιοδικό θα απολαύσετε εκατομμύρια ανατρεπτικές λέξεις.
Ο Σάκης βγάζει ένα διαφορετικό, πιο macho προφίλ αποδεικνύοντας ακόμη μία φορά ότι είναι και καλός ηθοποιός, ξεγελώντας την κάμερα που αποτυπώνει τις «λέξεις» που βγάζει. Σκληρός, κρατώντας ένα μαχαίρι και κοιτώντας direct τον φακό, σου δίνει την αίσθηση ότι έχεις απέναντί σου έναν διαφορετικό άνθρωπο κι όχι τον σταρ που στο πέρασμά του λιποθυμούν χιλιάδες «ρουβίτσες»».

Ναι, ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής του Saki είναι ο Σάκης. Στην ανατρεπτική αυτή φωτογράφιση ο Σάκης δεν διστάζει να χαράξει και το όνομα της συντρόφου του Κάτιας Ζυγούλη. Στα δάχτυλά του ζωγραφίζουν με χένα το όνομα KATR (στη γλώσσα των tattoo προφέρεται Κάτια) και είναι φανερό ότι το συγκεκριμένο όνομα και πρόσωπο δεν είναι μόνο στο χέρι του αλλά έχει χαράξει πιο βαθιά τον star.
Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «L' Οfficiel Hommes» ο Σάκης Ρουβάς αποκαλύπτει ότι κατάφερε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, αφού, όπως λέει: «Ήθελα να γίνω τραγουδιστής. Όταν ήμουν μικρός ζούσα στην Κέρκυρα. Και με κάτι φίλους μου είχαμε φτιάξει ένα γκρουπάκι. Σκεφτόμασταν τι ωραία που θα ήταν να μας αναγνωρίζει ο κόσμος, να μας αγαπάει και να μας ζητάει αυτόγραφο! Τραγουδιστής έγινα. Ήθελα επίσης να κάνω και ταινίες. Έχω κάνει δύο»!

Στην ερώτηση αν πιστεύει στη θεωρία του Πάολο Κοέλιο για τη συνωμοσία του σύμπαντος, ο Σάκης απαντά: «Πιστεύω ότι το σύμπαν μόλις πάρεις τέτοιες αποφάσεις θα συνωμοτήσει υπέρ σου αμέσως». Πράγματι, το σύμπαν στη συγκεκριμένη περίπτωση συνωμότησε… υπέρ των ακροατών!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved