Ναταλία Δραγούμη: «Παντρεύτηκα με την φόρμα... Χάλια ήμουν!»
Showbiz

Ναταλία Δραγούμη: «Παντρεύτηκα με την φόρμα... Χάλια ήμουν!»

Με συνοπτικές διαδικασίες και με την κοιλιά... τούρλα παντρεύτηκε η Ναταλία Δραγούμη, που εξιστόρησε τις λεπτομέρειες για την πρόταση γάμου και την τελετή στο δημαρχείο όπου πήγε... με την φόρμα!

«Γάμος; Ο Θεός να τον κάνει γάμο», είπε η ηθοποιός στον «Καφέ με την Ελένη» και αποκάλυψε ότι ανέβηκε τα σκαλιά του δημαρχείου φορώντας φόρμα, μία εβδομάδα πριν γεννήσει. «Είχα 25 κιλά από την εγκυμοσύνη και έβαλα την συγκεκριμένη φόρμα γιατί δεν μου έκανε καμία άλλη. Νυφικό δεν ήθελα με τίποτα... Το δημαρχείο ήταν δίπλα στο σπίτι, πήγα τσάκα τσούκα με τα πόδια. Πώς πας στην τράπεζα να βάλεις μια υπογραφή; Κράτησε ελάχιστα», πρόσθεσε.

Η Ναταλία πάντως δεν θέλει γάμο - υπερπαραγωγή. «Μου άρεσε όπως έγινε. Είναι κάτι που ποτέ δεν το σκεφτόμουν και, αν δεν είχα τα παιδιά, δεν θα το έκανα καν... Εκείνη την ημέρα δεν αισθανόμουν τίποτα, ένιωθα λες και πήγαινα στο ΙΚΑ για να βγάλω χαρτιά», συνέχισε, συμπληρώνοντας πως δεν φοράει βέρα γιατί δεν χρειάστηκε!

Εξίσου ανατρεπτική, όμως, ήταν και η πρόταση γάμου, που έγινε... τηλεφωνικά, καθώς εκείνη ήταν στο Εξωτερικό. Για να το «επικυρώσουν», πάντως, όταν επέστρεψε έκαναν τατουάζ, ο ένας το αρχικό του ονόματος του άλλου. Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved