Τι άκουσε η Ελένη Μενεγάκη σήμερα και έπαθε σοκ;
Showbiz

Τι άκουσε η Ελένη Μενεγάκη σήμερα και έπαθε σοκ;

Το μαρτύριο της σταγόνας έζησε η Ελένη Μενεγάκη, η οποία όμως για μια ακόμη φορά δεν πτοήθηκε από κανένα πείραγμα και απρόοπτο στον αέρα της εκπομπής και αντιμετώπισε τα πάντα με χιούμορ και χαμόγελο.



«Εσύ όσο πας και ομορφαίνεις» της είπε αρχικά η πρώτη τηλεθεάτρια με την οποία συνομίλησε και η Ελένη βρήκε την ευκαιρία να… αποκαλύψει το μυστικό ομορφιάς της. «Τί να κάνω κι εγώ… Βάζω την κρέμα μου στο πρόσωπο… παντού την βάζω… μόνο στα πόδια δηλαδή που δεν έχω βάλει. Αλλά όπως βλέπω και εκεί θα την βάλω όπου να’ ναι», απάντησε χαριτολογώντας η βασίλισσα.

Τα «καλύτερα όμως ήλθαν στο επόμενο τηλεφώνημα. «Γεια σου Ελένη μου!!! Τι κάνεις; Πώ πω… έχω πάθει σοκ που μιλάω μαζί σου… Σε βλέπω πάρα πολλά χρόνια!!!»

Σοκ η Ελένη. Γουρλώνει τα μάτια, κάνει και ένα κύκλο γύρω από τον εαυτό της, κοιτάζει και τους άλλους και απορεί. «Ααα, ωραία τα λές… πολλά χρόνια με βλέπεις;» την ρώτησε η Ελένη, αφού ξεροκατάπιε. «Πολύ καλό είναι αυτό… να τραγουδήσουμε όμως κατευθείαν», είπε η Ελένη, θέλοντας να περάσει στα υπόλοιπα και να αφήσει τα πολλά πολλά. Και πολύ καλά έκανε. Λίγο ακόμη να την άφηνε, μπορεί να της «πέταγε» και καμιά ατάκα «τί καλά που κρατιέσαι…» και να την έστελνε αδιάβαστη… Η συγκεκριμένη «κόπηκε» άρον άρον, αλλά η επόμενη είχε την τιμητική της. Παρά το ότι η κοπέλα που έπαιξε στο παιχνίδι αμέσως μετά δεν απάντησε σωστά στην ερώτηση, η Ελένη κοίταξε τον φακό και είπε με νόημα: «Δεν πειράζει. Θα ξαναπαίξουμε. Σου στέλνω για δώρο μια κρέμα. Γιατί δεν θέλω να σπάσει καμία μας. Να σπάσουν οι άλλες. Εμείς θα παραμείνουμε νέες». Το πλάνο γινόταν όλο και πιο κοντινό. Και όλο και πιο κοντινό. Και η Ελένη όλο και τραβούσε προς τα πίσω με τα δύο της χέρια τα σημεία γύρω από τα μηνίγγια της.

Όχι που θα άφηνε την ατάκα να πέσει κάτω. Τα πράγματα ήλθαν στην θέση τους στο τρίτο και τελευταίο τηλεφώνημα. «Γεια σου Ελένη. Είμαι εδώ με το παιδί μου. Να φανταστείς Ελένη μου, σε θαυμάζει μέχρι και ο γιος μου που είναι έξι ετών!», της είπε η τηλεθεάτρια. Αλλά της Ελένης αυτό της φάνηκε κάτι απόλυτα φυσιολογικό. «Ε, το φαντάζομαι» απάντησε αυθόρμητα και την βοήθησε στο παιχνίδι. Πηγή:star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved