Εργαστήρι δημοσιογραφίας Ant1: Μια ξεχωριστή συνάντηση
Media

Εργαστήρι δημοσιογραφίας Ant1: Μια ξεχωριστή συνάντηση

Για έβδομη συνεχή χρονιά το Εργαστήριο Δημοσιογραφίας του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ διοργάνωσε την καθιερωμένη ετήσια "Συνολική Συνέντευξη" (In Total Interview), την Παρασκευή 3 Ιουνίου, στον "Ελληνικό Ιππικό Όμιλο".

Οι σπουδαστές Δημοσιογραφίας του α’ και β’ έτους, καθώς και εκείνοι των προγραμμάτων «Δημοσιογραφίας & Δημοσίων Σχέσεων με Αλληλογραφία», είχαν και φέτος την ευκαιρία να κάνουν την προαγωγική τους εργασία σε μια Συνολική Συνέντευξη, υποβάλλοντας τις ερωτήσεις τους σε έναν πάνελ εκλεκτών καλεσμένων, συγκεκριμένα στον κ. Γιώργο Παπαδάκη, την κ. Μαρία Χούκλη, τον κ. Γιάννη Λάτσιο, την κ. Ζέτα Μακρυπούλια και τον αθλητικό Εισαγγελέα κ. Κώστα Σιμιτζόγλου.

Μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης, ακολούθησε δεξίωση με συμμετοχή των σπουδαστών όλων των ειδικοτήτων του Εργαστηρίου. Οι μαθητές Φωνητικής Τέχνης του FAME STUDIO ξεσήκωσαν τους πάντες με τα τραγούδια τους ενώ οι καλλιτέχνες της Heaven, Στέφανος Δημοσθένους, Kristina S και η Πωλίνα που γνωρίσαμε μέσα από το X-Factor, τραγούδησαν ειδικά για τους καλεσμένους της βραδιάς, γνωστές επιτυχίες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved