Φώτης Σεργουλόπουλος: «Αν με δείτε εμένα με τον σύντροφό μου να περπατάμε χέρι-χέρι, θα με σκοτώσετε!»
Showbiz

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Αν με δείτε εμένα με τον σύντροφό μου να περπατάμε χέρι-χέρι, θα με σκοτώσετε!»

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, αν και είχε μιλήσει για την προσωπική του ζωή και τις σεξουαλικές του προτιμήσεις στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, σήμερα, ήταν ίσως πιο ειλικρινής αλλά και οργισμένος από ποτέ.


Ο παρουσιαστής, σε ερώτηση που του έγινε, σε απογευματινή εκπομπή, για το αν είναι gay και για το πώς το αντιμετωπίζει η κοινωνία, δήλωσε:





«Ο κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του τρόπο που εκφράζεται, δεν θα μου πει κανένας πώς θα 'πρεπε να εκφραστώ. Είναι για τον καθένα το τι θα πει για τον εαυτό του και τι όχι, είναι δική του υπόθεση πόσο θα κρυφτεί ή πόσο δεν θα κρυφτεί, το αν θα ζει μια ελεύθερη ζωή ή μέσα στο ψέμα. Εγώ επιλέγω αυτόν τον τρόπο και δεν μου τον επιβάλλει κανένας. Στην τηλεόραση καθημερινά βλέπουμε ανθρώπους που είναι έκδηλα ομοφυλόφιλοι. Πάρα πολλοί και διασκεδάζουμε μ' αυτούς, γελάμε με τις ατάκες τους είναι πολύ διασκεδαστικοί άνθρωποι και όμως, αν ένας από αυτούς βγει και μιλήσει για την προσωπική του ζωή, όλοι σοκάρεστε. Εγώ αυτό δεν το καταλαβαίνω! Ή δέχεσαι έναν άνθρωπο ή δεν τον δέχεσαι. Εγώ ξέρω ότι αν δω μια γυναίκα με το σύζυγό της να περπατάνε, είναι φυσιολογικό. Αν με δείτε εμένα με τον σύντροφό μου να περπατάμε χέρι χέρι, θα με σκοτώσετε! Αυτό είναι το λιγότερο που θα μου κάνετε.
Αυτό λοιπόν είναι μια πολύ μεγάλη υποκρισία, και των θεατών και των ανθρώπων που δουλεύουν μες στην τηλεόραση... Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει ερωτική ζωή, έχει σχέσεις, έχει σεξουαλικότητα, που αγαπάει, ερωτεύεται, θέλει να εκφράζει τον έρωτά του. Το πιο ρατσιστικό πράγμα είναι που αφαιρεί η κοινωνία το δικαίωμα στους ανθρώπους να εκφράζουν την αγάπη τους δημοσίως. Ας μου εξηγήσει ένας άνθρωπος γιατί δεν μπορώ εγώ να το κάνω αυτό. Γιατί ενοχλείστε όταν ένας άνθρωπος εκφράζεται με τρυφερότητα στον διπλανό του; Όποιος και να 'ναι αυτός. Έχω το δικαίωμα γιατί πληρώνω φόρους, εργάζομαι για την κοινωνία, ψηφίζω, είμαι μέλος της κοινωνίας κι έχω δικαιώματα και απαιτήσεις από την κοινωνία. Θέλω να με σέβεται όπως τη σέβομαι κι εγώ.»
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved