Άρης Πλασκασοβίτης: "Δεν νιώθω ότι με αδίκησαν στο Greek Idol»
Media

Άρης Πλασκασοβίτης: "Δεν νιώθω ότι με αδίκησαν στο Greek Idol»

Η αποχώρησή του από το «Greek Idol» στεναχώρησε ακόμα και την κριτική επιτροπή του talent show. Για πολλούς ο Αρης Πλασκασοβίτης ήταν ένα από τα φαβορί, αλλά ο νεαρός τραγουδιστής παρά τις καλές κριτικές που έχει αποσπάσει, αγωνιά για το μέλλον του.

«Μακάρι να χτυπήσει το τηλέφωνό μου και να έχω μια καλή πρόταση, γιατί έχω πολλή όρεξη για δουλειά», λέει στην Espresso ο νεαρός τραγουδιστής. Μάλιστα, λίγες ώρες μετά την έξοδό του από το talent show αποκαλύπτει πως «δεν στεναχωρήθηκα. Είχα έντονη διαίσθηση ότι θα έφευγα και νομίζω ότι ήταν το καλύτερο live για μένα. Ήθελα όμως να φύγω με το κεφάλι ψηλά και γι’ αυτό έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό, για να πάρω πολύ καλή κριτική, όπως αυτή που πήρα».

Ο ευαίσθητος και συνεσταλμένος Άρης έχει πάντα έναν καλό λόγο για όλους. Ακόμα και τώρα που αποχώρησε από το talent show λέει τα καλύτερα για την κριτική επιτροπή. «Δεν νιώθω ότι με αδίκησαν. Η κριτική τους ήταν πάντα καλοδεχούμενη και άκουγα τη γνώμη τους για να γίνω καλύτερος. Ακόμα και όταν μου έκαναν κακή κριτική είχαν δίκιο, γιατί σε μερικά live δεν ήμουν καλός».

Όσο για το ποιος πιστεύει ότι μπορεί να βγει νικητής, ο Άρης με το χέρι στην καρδιά ψηφίζει τη φίλη του. «Θεωρώ ότι η Μαλού είναι το φαβορί και νικήτρια», ωστόσο με νόημα τονίζει πως «δεν ξέρω όμως αν το θέμα με τους τοπικισμούς ανατρέψει το αποτέλεσμα».

Η επόμενη μέρα τον βρίσκει με την τετράδα των φιναλίστ στην Πάρο γιατί η κολλητή του, η Μαλού Κυριακοπούλου, είχε τα γενέθλιά της. «Βγήκα από ένα κουτί την ώρα που έσβηνε τα κεράκια της και είχε πολλή πλάκα, γιατί είχαμε στεναχωρηθεί που δεν θα ήμουν στα γενέθλιά της ενώ είχαμε κάνει τόσα σχέδια. Έκανα, λοιπόν, αυτό το ταξίδι για να της κάνω έκπληξη και να είμαι κοντά της αυτή την ξεχωριστή μέρα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved