Άρρωστος με το σεξ ο Ράιν Γκιγκς. Φλέρταρε και την πεθερά του αδερφού του!
G-Sports

Άρρωστος με το σεξ ο Ράιν Γκιγκς. Φλέρταρε και την πεθερά του αδερφού του!

Νέες… «καυτές» αποκαλύψεις έρχονται να προστεθούν στα όσα ήδη ξέρουμε για τα… παραστρατήματα του Ράιαν Γκιγκς, αλλά και στις… απιστίες της νύφης του.

Μετά την αποκάλυψη της σχέσης του με πρώην παίκτρια ριάλιτι σόου, αλλά και την σύζυγο του αδερφού του με την οποία διατηρούσε δεσμό για 8 χρόνια, η Daily Star έρχεται να προσθέσει νέα στοιχεία για την άστατη ερωτική ζωή του θρύλου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με το εν λόγω μέσο, ο -παντρεμένος με δύο παιδιά- Γκιγκς είχε δείξει «ιδιαίτερο» ενδιαφέρον για την πεθερά του αδερφού του, φλερτάροντάς την μάλιστα επίμονα στο πλαίσιο οικογενειακών συγκεντρώσεων, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που να έχει προκαλέσει ενόχληση σε συγγενείς της οικογένειας. «Είναι άρρωστος με το σεξ, ανίκανος να κρατήσει ψηλά τα παντελόνια του και ο οποίος έχει ανάγκη από θεραπεία. Χρησιμοποιούσε το γεγονός ότι ήταν θρύλος για τη Γιουνάιτεντ για να φέρνει τις γυναίκες στο κρεβάτι του, είχε την τέλεια οικογένεια αλλά ο ίδιος δεν ήταν ποτέ ικανοποιημένος. Εάν η Στέσι (σ.σ σύζυγός του) σεβόταν έστω και λίγο τον εαυτό της, θα έπρεπε να του έκλεινε την πόρτα και να πάρει τα 3/4 της περιουσίας του, ενώ ο Ρόντρι θα έπρεπε να κάνει τα υπόλοιπα», δήλωσε σε συνέντευξή της στην «Daily Star» η Τζοάνα Γουίλσον, θεία του Ράιαν Γκιγκς.
Σύμφωνα με τη «Daily Mirror», η 28χρονη νύφη του Γκίγκς, Νατάσα απάτησε τον σύζυγό της και αδερφό του ποδοσφιαριστή, Ρόντρι όχι μόνο με τον ίδιο, αλλά και με έναν ακόμα παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος σύμφωνα με φήμες είναι διεθνής. «Η Νατάσα είναι γνωστή στην πόλη ως μία γυναίκα που θαμπώνεται από τη φήμη και τα χρήματα. Όλοι κουτσομπόλευαν το γεγονός ότι ήταν με τον Ρόντρι, τον Ράιαν και άλλον έναν σταρ της Πρέμιερ Λιγκ. Ήταν κοινό μυστικό. Ο Ράιαν δεν είχε την παραμικρή ιδέα ότι έβλεπε κρυφά και έναν πρώην συμπαίκτη του», αποκάλυψε στην εφημερίδα πηγή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved