Από γιατρό σε γιατρό η Ευαγγελία του «Next Top Model»
Media

Από γιατρό σε γιατρό η Ευαγγελία του «Next Top Model»

Μια από τις πιο αγαπημένες διαγωνιζόμενες του «Next Top Model» αν όχι η πιο αγαπημένη, αλλά και των σχεδιαστών, είναι η Ευαγγελία. Το μοντέλο το οποίο βέβαια είχε και προϋπηρεσία στο χώρο του μόντελινγκ μετά το τέλος του παιχνιδιού, έχει δεχτεί αρκετές προτάσεις για δουλειά.


Όμως, η Ευαγγελία, είναι λίγο άτυχη αφού από τότε που βγήκε είναι συνεχώς από γιατρό σε γιατρό. Όπως είχαμε δει και μέσα στο reality, το μοντέλο, είχε πρόβλημα με το πρόσωπό της, αφού είχε πάθει μόλυνση από κάτι σφουγγαράκια. Όταν βγήκε από το reality, πήγε σε δερματολόγους και αισθητικούς για να μπορέσει να φτιάξει το πρόσωπό της αφού αποτελεί εργαλείο στη δουλειά της. Κι ενώ ακόμα δεν έχει ξεμπερδέψει τελείως, πριν περίπου τρεις εβδομάδες, η Ευαγγελία, πέφτει από τις σκάλες και σπάει το πόδι της. Εμείς επικοινωνήσαμε με το μοντέλο το οποίο μας περιέγραψε την περιπέτειά της αλλά και τα μελλοντικά της σχέδια.






«Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ το παιχνίδι. Αυτό που ήθελα να πετύχω το κατάφερα. Γνώρισα πολύ σημαντικούς ανθρώπους στο χώρο της μόδας και φωτογράφους που δεν θα μπορούσα αλλιώς, επίσης, έκανα και κάποιες επιπλέον δουλειές. Βέβαια, δεν το έχω κυνηγήσει πάρα πολύ γιατί είχα ένα πρόβλημα με το πρόσωπό μου και τώρα αρχίζει και ηρεμεί μετά από θεραπεία και φυσικά ειδικούς οι οποίοι με βοήθησαν πάρα πολύ να το ξεπεράσω. Από Σεπτέμβριο με το πρακτορείο μου σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά το εξωτερικό. Έχουμε σκοπό να στείλουμε φωτογραφίες και δουλειές μου σε Γαλλία, Γερμανία, Λονδίνο και αναλόγως με το ενδιαφέρον και τις προτάσεις να κρίνουμε που θα είναι καλύτερα για το μέλλον. Δεν έχω κάνει πολλές πασαρέλες γιατί ήθελα όταν ξεκινήσω να κάνω το καλύτερο κι επειδή είχα και το θέμα με το πρόσωπό μου από μια μόλυνση που είχα πάθει από σφουγγαράκι και έβαλα και κάποια επιπλέον κιλά στο παιχνίδι ήθελα όταν ξεκινήσω να είμαι έτοιμη 100%.», αποκαλύπτει στο gossip-tv.gr.



Τώρα όσον αφορά στο χτύπημα στο πόδι της, μας δήλωσε: «Πριν δυόμιση εβδομάδες έπεσα από δυο σκαλιά και έπαθα έναν ήπιο μηνίσκο και κάκωση στο γόνατο. Έβαλα γύψο και περίπου για ένα μήνα πρέπει να ξεκουράζομαι και να είμαι εκτός



Η Ευαγγελία, όμως, μας αποκάλυψε και κάτι άλλο που δεν γνωρίζαμε μέχρι τώρα και αφορά στις σχέσεις της με τις υπόλοιπες κοπέλες από το «Next Top Model». Η Ευαγγελία συγκατοικεί με την Έλενα. «Με τις κοπέλες έχω κρατήσει επαφές, μιλάμε, πηγαίνουμε για καφέ, έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις. Μάλιστα, με την Έλενα συγκατοικώ κιόλας. Με τους κριτές έχουμε, επίσης, καλές σχέσεις και σε ότι χρειαστούμε είναι δίπλα μας. Μόνο τη Βίκυ Καγιά έχω να δω πάρα πολύ καιρό.», είπε, χαρακτηριστικά.
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved