Κολέτσα “Είναι δικός μου άνθρωπος ο Διονύσης Μακρής”
Showbiz

Κολέτσα “Είναι δικός μου άνθρωπος ο Διονύσης Μακρής”

Η Χριστίνα Κολέτσα αρκετά αποκαλυπτική στη συνέντευξη που έδωσε στο gossip-tv εξομολογήθηκε πως ο Διονύσης Μακρής “είναι πολύ δικός μου άνθρωπος” και ότι δεν την ενδιαφέρει πλέον τι γράφουν τα περιοδικά για την προσωπική της ζωή.

Αρκετά ανανεωμένη ομολογεί: “νοιώθω καλά με την εμφάνισή μου”. Ακόμα δεν έχει σκεφτεί να κάνει κάποια πλαστική επέμβαση, της αρέσει που αισθάνεται σέξι, αλλά παραπονιέται καθώς οι άντρες δεν τη φλερτάρουν.
Η Χριστίνα Κολέτσα νοιώθει τυχερή που έχει ανθρώπους να την αγαπούν και αισθάνεται δεμένη με τη Φανή Δρακοπούλου και την Μαρία Ιακώβου ενώ δηλώνει πως “δεν υπάρχουν μόνο λυκοφιλίες σ' αυτό το χώρο”.
Φέτος, η τραγουδίστρια είναι το πρώτο γυναικείο όνομα στο “Ποσειδώνιο” και όπως υποστηρίζει η ίδια “είμαι χαρούμενη και νοιώθω απόλυτα έτοιμη”, αναφερόμενη στην ευθύνη που έχει αναλάβει. “Με στηρίζει η εταιρεία μου και ο Μάκης Πουνέντης” και φαίνεται πως αυτό της δίνει δύναμη. Επίσης, σε λίγες μέρες κυκλοφορεί το νέο της cd με τίτλο “Μοναδική”. Η τραγουδίστρια συναντιέται επί σκηνής με τον Χρήστο Χολίδη, τον Κωνσταντίνο Γαλανό, τη Sayia και τον Στέφανο Δημοσθένους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved