Video: Γιώργος Λιάγκας: «Αισθάνομαι πολύ κουρασμένος και περιμένω να τελειώσει η εκπομπή»
Showbiz

Video: Γιώργος Λιάγκας: «Αισθάνομαι πολύ κουρασμένος και περιμένω να τελειώσει η εκπομπή»

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε δηλώσει πως έχει κουραστεί από το «Πρωινό Mou» και δεν ήξερε αν θα ήθελε να το παρουσιάσει και του χρόνου.

Το θέμα αυτό σχολιάστηκε έντονα και έτσι ο δημοσιογράφος μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή στον Real Fm θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα λέγοντας :«Καταρχήν δουλεύω με το Mega εδώ και τρία χρόνια. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με τη συνεργασία με το κανάλι και από ό,τι γνωρίζω και το κανάλι είναι απόλυτα ευχαριστημένο από τη συνεργασία του μαζί μου και σε καμία περίπτωση δεν θέλω να αποχωρήσω από το Mega. Όταν παίζεις στον Ολυμπιακό δεν θέλεις να φύγεις και να πας σε άλλη ομάδα. Απλά σε αυτή τη φάση, αισθάνομαι τόσο ψυχικά και σωματικά κουρασμένος...
Δεν μπορώ να περπατήσω, κουτσαίνω. Εμένα μέσα σε ένα χρόνο μου συνέβησαν πάρα πολλά πράγματα μαζεμένα, ευχάριστα τα περισσότερα. Αλλά δεν είμαι σε φάση να σκεφτώ τι θέλω να κάνω του χρόνου. Αν με ρωτούσες τώρα, θα σου έλεγα τίποτα, γιατί έτσι αισθάνομαι τώρα, μετά από λίγο καιρό μπορεί να αισθάνομαι διαφορετικά. Πάντως στη ζωή μου δεν είχα φάει άλλο στραπάτσο με την υγεία μου. Οι σχέσεις μου με τα στελέχη του Mega είναι άριστες και μιλάμε καθημερινά. Σε αυτή τη φάση αισθάνομαι πάρα πολύ κουρασμένος και περιμένω σε δύο εβδομάδες να τελειώσει η εκπομπή για να έχω μόνο το ραδιόφωνο και την εφημερίδα για να ξεκουραστώ και να γιάνω. Χτες άρχισα πάλι τα χάπια.»



©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved