Ο Έλληνας «κολλητός» του Ντε Νίρο
Hollywood

Ο Έλληνας «κολλητός» του Ντε Νίρο

Ένας από τους πιο έμπιστους φίλους του διάσημου ηθοποιού Ρόμπερτ Ντε Νίρο είναι ο ομογενής ηθοποιός, σεναριογράφος και καθηγητής δραματικής σχολής, Πίτερ Καλός.

Η φιλία τους ξεκίνησε πριν 19 χρόνια στο Χόλυγουντ και έκτοτε όχι μόνο δεν διαταράχτηκε ποτέ, αλλά γίνεται όλο και πιο δυνατή. Πέρσι, όταν ο Ντε Νίρο βρέθηκε στη Μελβούρνη για τα γυρίσματα της ταινίας του «The Killer Elite», το πρώτο που έκανε ήταν να τηλεφωνήσει στον φίλο του τον Πίτερ. Γνώρισε και την οικογένειά του και πήγαν και δείπνησαν στο ελληνικό εστιατόριο του διάσημου ομογενή σεφ Γιώργου Καλομπάρη "Ελληνική Δημοκρατία". Ο ομογενής θεατράνθρωπος γνώρισε τον Ντε Νίρο, μέσω του κοινού τους φίλου Μπάρι Πρίμους. Ο τελευταίος γνωρίστηκε με τον πολυβραβευμένο ηθοποιό και σκηνοθέτη, όταν έφηβοι φοιτούσαν μαζί στη δραματική σχολή και έκτοτε διατηρούν ιδιαίτερα στενή φιλία. Όταν, λοιπόν, του σύστησε τον Πίτερ Καλό, ο Ντε Νίρο του είπε: «Θα είμαστε φίλοι αλλά δεν θέλω να μου μιλήσεις ποτέ για την υποκριτική, τον κινηματογράφο και το θέατρο». Έτσι και έγινε. Έως πρόσφατα τουλάχιστον μιας και τώρα πια συζητάνε για όλα και ο Πίτερ τον φωνάζει "Μπομπ".
Ο Ντε Νίρο υποσχέθηκε στη μάνα του Καλού πως όταν ξανάρθει, σύντομα, στη Μελβούρνη θέλει να του μαγειρέψει ελληνικά φαγητά και να καλέσει και όλους τους συγγενείς. «Δεν θα μας χωρά το σπίτι. Όλοι θα θέλουν να φάνε με τον Ντε Νίρο» αστειεύεται ο Έλληνας καλλιτέχνης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved