Η χρυσή νεολαία φεύγει για σπουδές Part I
Lifestyle

Η χρυσή νεολαία φεύγει για σπουδές Part I

Οι γονείς τους, σημαντικά ονόματα της πολιτικής και των επιχειρήσεων, που πολλές φορές απασχολούν την επικαιρότητα με τις κόντρες και τις διαφορές τους. Οι ίδιοι, νέα παιδιά, με φρέσκα μυαλά και πολλά όνειρα, που ετοιμάζονται να ανοίξουν τα φτερά τους και να δημιουργήσουν το δικό τους μέλλον. Φίλοι (οι περισσότεροι) από παιδιά, δεν ακολουθούν τις διαμάχες των γονιών τους και αφήνοντας τα μαθητικά τους χρόνια και τις πιο ρομαντικές στιγμές του σχολείου στο παρελθόν, ξεκινούν τώρα δυναμικά με την φοιτητική τους ιδιότητα να πραγματοποιούν ο καθένας το δικό του όνειρο.


Ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, ο μικρός γιος της Γιάννας και του Θεόδωρου Αγγελόπουλου, μετά από ένα relaxing καλοκαίρι στο νησί των ανέμων, έφτιαξε τις βαλίτσες του και την έκανε για Λονδίνο. Σκοπός του ένα από τα καλύτερα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια, το London School of Economics. Απόφοιτος του Κολεγίου Αθηνών, για να γιορτάσει την αρχή της φοιτητικής του ζωής, πήρε τους καλούς του φίλους Απόστολο Βουλγαράκη και Κωνσταντίνο Λιάπη, και το διασκέδασαν σε μια υπέροχη νύχτα στο Villa Mercedes υπό τους ήχους του Dj Tiesto.
Η Παυλίνα Βουλγαράκη προτιμάει να μην εγκαταλείψει την πατρίδα της και τους γονείς της και μετά από την επιτυχία της στις πανελλαδικές εξετάσεις, πέρασε στη Νομική Σχολή της Κομοτηνής στο Δ.Π.Θ. χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει ξεχάσει την μεγάλη της αγάπη για το τραγούδι. Μια αγάπη που ο πατέρας της Γιώργος Βουλγαράκης και η μητέρα της Κατερίνας Πελέκη, στηρίζουν όσο περισσότερο μπορούν. Ο μεγάλος γιος όμως της οικογένειας, Απόστολος, δεν έμεινε εντός συνόρων αλλά έψαξε την τύχη του στο Λονδίνο, χωρίς όμως να ξεχνά στιγμή την οικογένειά του. Παυλίνα και Απόστολος είναι και οι δυο απόφοιτοι του Κολεγίου Αθηνών και έχουν δηλώσει ήδη ότι, αν και θα είναι πάντα στο πλευρό του πατέρα τους, οι ίδιοι δεν πρόκειται πότε να ασχοληθούν με τον χώρο της πολιτικής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved