Η χρυσή νεολαία φεύγει για σπουδές Part II
Lifestyle

Η χρυσή νεολαία φεύγει για σπουδές Part II

Οι περισσότεροι από τους γόνους των πλουσίων οικογενειών της χώρας μας, έχουν επιλέξει το εξωτερικό ως επί το πλείστον για τις σπουδές τους, αφήνοντας για λίγο τη θαλπωρή και την αγκαλιά των γονιών τους.

Η 19χρονη Μαργαρίτα Παπανδρέου για παράδειγμα, έχει επιλέξει το Intercontinental Baccalaureate, απολυτήριο που επιλέγουν τα παιδιά που δεν θέλουν να υποβληθούν στη διαδικασία των πανελληνίων αλλά να σπουδάσουν απευθείας στο εξωτερικό. Αν και ακολούθησε τα βήματα του πατέρα της για σπουδές στο εξωτερικό, εντούτοις αρνήθηκε να ακολουθήσει τον τομέα της κοινωνιολογίας που ήθελαν οι δικοί της και ο αδερφός της, Το όνειρό της ήταν να σπουδάσει Βιολογία στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, επιθυμία όμως που δυστυχώς δεν πραγματοποιήθηκε. Έτσι, στράφηκε προς την Βρετανία και το Imperial College το οποίο υπάγεται στο University of London, και βρίσκεται στο South Kensington. Ο πιο κολλητός φίλος της Μαργαρίτας είναι ο Κωνσταντίνος Λιάπης, αφού μοιράζονται την ίδια αγάπη για τον αθλητισμό. Μέχρι τις εκλογές, η Μαργαρίτα δεν πρόκειται να φύγει, αφού θέλει να βρίσκεται στο πλευρό του πατέρα της την ημέρα των εκλογών.
Η Αθηναΐδα και ο Σπύρος Αλογοσκούφη επέλεξαν και αυτοί το Intercontinental Baccalaureate και το Κολέγιο Αθηνών. Η Αθηναΐδα σπουδάζει στο London School Of Economics, κάνοντας master στην Ιστορία ενώ ο Σπύρος ακολούθησε την “οικογενειακή” παράδοση φοιτώντας στο πανεπιστήμιο του Yale στον τομέα των Οικονομικών. Όσο για τη μικρή Δανάη... Ακολουθεί τα χνάρια των αδερφών της επαληθεύοντας ότι το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved