Μάριον Μιχελιδάκη: «Στην ΕΡΤ μαζί με τα χλωρά καίγονται και τα ξερά»
Showbiz

Μάριον Μιχελιδάκη: «Στην ΕΡΤ μαζί με τα χλωρά καίγονται και τα ξερά»

Για την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη περίοδο στην ΕΡΤ και τα παχυλά ποσά που παίρνουν μίλησε σε συνέντευξη της η Μάριον Μιχαλιδάκη. Νιώθει αγανακτισμένη με αυτή τη κατάσταση;

«Είμαι πολλά χρόνια στην ΕΡΤ. Έχω ζήσει πάρα πολλές καταστάσεις. Νομίζω ότι η ΕΡΤ έχει μπει στο στόχαστρο. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχουμε δεχτεί πάρα πολλές περικοπές. Δέχομαι ότι κάποιες από αυτές τις ιστορίες που έγιναν είχαν βάση. Πάρα πολλά χρήματα είχαν εξαφανιστεί στην ΕΡΤ με πάρα πολλούς τρόπους. Δεν πήραμε, όμως, όλοι αυτά τα λεφτά που ακούγονται»
Ερωτώμενη αν μαζί με τα χλωρά καίγονται και τα ξερά απαντά:
«Ναι, σίγουρα ισχύει . Εγώ στο σημείο που μπορώ να γνωρίζω πιστεύω ότι πάρα πολλοί άνθρωποι ποτέ δεν είδαμε αυτά τα λεφτά. Αυτοί που πήραν αυτά τα λεφτά δεν ήταν ο κόσμος της ΕΡΤ. Ήταν οι αλεξιπτωτιστές που έρχονται στην ΕΡΤ ανά περιόδους. Βέβαια, οι άνθρωποι αυτοί αφού τους δόθηκαν αυτά τα χρήματα θα τα έπαιρναν. Το θέμα είναι πού βρήκε η ΕΡΤ αυτά τα χρήματα και τα έδινε. Ξέρω ότι υπάρχει τρομερό πρόβλημα έξω στον κόσμο και δεν λέω ότι δεν αμειβόμαστε καλά, αλλά αυτά τα υπέρογκα ποσά που ακούγονται δεν υπάρχουν για το μεγαλύτερο μέρος των παρουσιαστών της ΕΡΤ, αν υποθέσουμε ότι είναι οι καλύτερα αμειβόμενοι. Κι εμείς τα ακούγαμε και δεν τα πιστεύαμε»
Πηγή: tv έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved