Νίκος Κακλαμανάκης: Μπήκε στο club των παντρεμένων
G-Sports

Νίκος Κακλαμανάκης: Μπήκε στο club των παντρεμένων

Ο Νίκος Κακλαμανάκης, ο πιο φανατικός εργένης και -εδώ και χρόνια- περιζήτητος γαμπρός, αποφάσισε να αλλάξει ρότα στη ζωή του. Την προηγουμένη Τετάρτη λοιπόν, αποχώρησε και επισήμως από το «κλαμπ» των εργένηδων, για τα «μάτια» της αγαπημένης του, Νανούγιας Καρούζου – Φραγκιαδάκη.

Το ζευγάρι, με απόλυτη μυστικότητα, παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο, αφού η αγαπημένη τού «Καπετάν Νικόλα» βρίσκεται ήδη σε προχωρημένο στάδιο εγκυμοσύνης. Μάλιστα σε λίγο καιρό, η οικογένεια Κακλαμανάκη θα μετρά τρία μέλη, με το «γιο του ανέμου» να περιμένει με ανυπομονησία την κόρη του.
Το ζευγάρι είχε γνωριστεί πριν από τέσσερα χρόνια περίπου και από τότε ποτέ δεν έμεινε ο ένας μακριά από τον άλλον, αφού η Νανούγια ακολουθούσε τον Νικόλα σε όλες τις διοργανώσεις.
Σύμφωνα με το περιβάλλον του πολυνίκη αθλητή, η αγαπημένη του Κρητικιά ήταν εκείνη που κατάφερε να αλλάξει για πολύ τη ζωή του και, μέσα από τη δυνατή τους σχέση, προέκυψε ένας πολύ μεγάλος έρωτας.
Αυτός ο έρωτας αρχικά οδήγησε στους αρραβώνες, τον περασμένο Ιανουάριο, στη συνέχεια στον πολιτικό γάμο -πριν από μία εβδομάδα- και όταν με το καλό θα έρθει και η «δεσποινίς Κακλαμανάκη» στη ζωή του ζευγαριού, τότε θα κάνουν εντατικά «μαθήματα» του χορού του Ησαΐα. Τόπος τέλεσης του θρησκευτικού γάμου του ζευγαριού θα είναι η Κρήτη από την οποία προέρχονται τόσο ο Νίκος όσο και η Νανούγια.
Πηγή: HELLO

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved