Η εξομολόγηση ψυχής του Γιάννη Πλούταρχου
Showbiz

Η εξομολόγηση ψυχής του Γιάννη Πλούταρχου

Λίγο πριν αποχαιρετήσει το κοινό της συμπρωτεύουσας, ο Γιάννης Πλούταρχος, έδωσε μια συνέντευξη από καρδιάς σε ραδιοφωνικό σταθμό.


Αυθεντικός, αληθινός, ευθύς και απόλυτα ειλικρινής, ο δημοφιλής καλλιτέχνης απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά, πως η απόλυτη επιτυχία που βιώνει τα τελευταία χρόνια, βασίζεται πάνω απ’ όλα στο μεγαλείο της ψυχής του… !
Με αφορμή την ολοκλήρωση των εμφανίσεων του στη Θεσσαλονίκη, παρέα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, την Αμαρυλλίς και τους No Name Band, μίλησε για τον καθένα από τους συναδέλφους του, ξεχωριστά.
Επίσης, αποκάλυψε σημαντικά στοιχεία για την επερχόμενη δισκογραφική του δουλειά, που αναμένετε να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβρη και ανέφερε πως το καλοκαίρι θα πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε Ελλάδα και Κύπρο.
Αναλύοντας την καλλιτεχνική του πορεία, περιέγραψε με συγκινητικά λόγια καταστάσεις, εικόνες και συναισθήματα που βίωσε εγκαταλείποντας τον τόπο καταγωγής του, οραματιζόμενος ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή και ακολουθώντας παράλληλα τη μεγάλη του αγάπη -το τραγούδι!-
Μέσα από μία "εκ βαθέων" εξομολόγηση ψυχής, φωτογράφισε την πιο λαμπρή στιγμή της καριέρας του, αποκάλυψε τις άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα και της προσωπικότητας του, απάντησε στο πότε σκοπεύει να συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου και σχολίασε την τρέχουσα κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα.
Επίσης, μίλησε για τους επικριτές του, για την αγάπη του κόσμου μέσω του διαδικτύου, έδωσε τίτλο για τη ζωή του και μοιράστηκε μερικές στιγμές της καθημερινότητάς του, με τους ακροατές. πηγή: news-piper

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved