Τζόρβας-Ατσιδάκου: Σήμερα γάμος γίνεται!
G-Sports

Τζόρβας-Ατσιδάκου: Σήμερα γάμος γίνεται!

Στο Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Λουμπαρδιάρη θα «σφραγιστεί» η σχέση του Αλέξανδρου Τζόρβα και της Χρυσαυγής Ατσιδάκου. Το ζευγάρι παντρεύεται στις 19:30 σήμερα το απόγευμα και όλα είναι έτοιμα.



Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος και η γοητευτική δικηγόρος είναι μαζί εδώ και έξι ολόκληρα χρόνια. Γνωρίστηκαν όταν ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε σε αθλητική εκπομπή όπου ήταν καλεσμένος. Εκεί εργαζόταν και η Αθηνά. Από εκείνη την ημέρα είναι αχώριστοι. Μπορεί ο Αλέξανδρος Τζόρβας να ψηφίστηκε ως ένας από τους πιο σέξι ποδοσφαιριστές του μουντιάλ ποδοσφαίρου, αλλά όπως φαίνεται μάτια έχει μόνον για την αγαπημένη του και μέλλουσα σύζυγό του.

Αν και η πληροφορία ότι οι δυο τους παντρεύονται έχει κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό, οι προετοιμασίες για τον λαμπερό γάμο τους έγιναν ως επί το πλείστον τους τελευταίους δύο μήνες. Μάλιστα, από το περιβάλλον της Χρυσαυγής έχει διαρρεύσει ότι η νύφη θα εμφανιστεί με μια υπέροχη ρομαντική δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη. Σε κάθε περίπτωση και οι δύο κρατούν χαμηλούς τόνους και δεν προκαλούν με βαρύγδουπες δηλώσεις ή αποκαλύψεις για το μυστήριο, την δεξίωση που θα ακολουθήσει ή τον μήνα του μέλιτος.

Η αρχική σκέψη του ζευγαριού ήταν ο γάμος τους να γίνει στην μαγευτική Μονεμβασιά, η οποία αποτελεί και τόπο καταγωγής της Χρυσαυγής αλλά και αγαπημένο προορισμό τόσο της ίδιας όσο και του Αλέξανδρου. Όμως, τα σχέδια άλλαξαν, καθώς το ζευγάρι θέλησε να μην ταλαιπωρήσει τον κόσμο που θα βρεθεί κοντά του στην πιο όμορφη στιγμή της ζωής του. Πηγή:star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved