«Jump On Board»: Μια μοναδική online ταξιδιωτική εμπειρία
Travel

«Jump On Board»: Μια μοναδική online ταξιδιωτική εμπειρία

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ενώνει την δημιουργική της οπτική με τη Globalstar Interactive και υπόσχεται να καινοτομήσει στο χώρο της ψηφιακής προβολής με ένα φαντασμαγορικό digital παιχνίδι που θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους!

Η έμπειρη ομάδα της Globalstar Interactive ανέλαβε με ενθουσιασμό να προτείνει, να σχεδιάσει, να υλοποιήσει και να προβάλλει το “Jump On Board” για τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και σας προσκαλεί να συμμετάσχετε σε μία μοναδική online ταξιδιωτική εμπειρία με συνταξιδιώτες όλους τους χρήστες του internet και...καπετάνιο τη μοναδική Ελένη Φουρέιρα!

Τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ έχοντας πολυετή πείρα στο νεανικό κοινό σε συνεργασία με την Globalstar Interactive παρουσιάζουν ένα ψηφιακό παιχνίδι που προσφέρει εκπληκτικά γραφικά και 3D στοιχεία, προηγμένα εφέ, video production, επαναστατική τεχνολογία, ηχητικά εφέ που όλα μαζί δημιουργούν ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον που κλέβει τις εντυπώσεις.
Ο σκοπός των παικτών είναι να συγκεντρώσουν το μέγιστο δυνατό σε πόντους μέχρι την ολοκλήρωση του παιχνιδιού προκειμένου να διεκδικήσουν:
• Τα 5.000€ μετρητά
• Μια απ’τις 15 υποτροφίες και….
• Μια πολυπόθητη πρόσκληση για τη μυστική prive συναυλία με την εκπληκτική Ελένη Φουρέιρα!!

Διάθεση καλοκαιρινή… Δώρα συναρπαστικά… Δελεαστικό σκηνικό… Υπάρχει κάποιος που δεν θέλει να ακολουθήσει στο ταξίδι του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ;
www.jumponboard.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved