Μad VMA: Oι καλοντυμένες , οι κακοντυμένες, οι αγενείς και οι σοβαροφανείς
Showbiz

Μad VMA: Oι καλοντυμένες , οι κακοντυμένες, οι αγενείς και οι σοβαροφανείς

Την Τρίτη πραγματοποιήθηκαν τα όγδοο Mad VMA και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά έγιναν στο ανοιχτό γήπεδο Tae Kwo Do στο Φάληρο.


Μέσα στο στάδιο βρέθηκαν 12.000 θεατές που αποθέωσαν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες, ενώ 40.000 θεατές τα παρακολούθησαν μέσω της σελίδας του Mad στο internet. Γύρω γύρω από το κόκκινο χαλί είχαν στηθεί δυο πάρτι, ένα ήταν μια μίνι συναυλία με τα Κόκκινα Χαλιά, ενώ λίγα μέτρα πιο δεξιά το καραόκε είχε την τιμητική του. Ένα αρνητικό της βραδιάς ήταν πως οι διάσημοι και οι σταρ δεν μπήκαν από την είσοδο, ώστε να μπορέσουν να τους δουν οι θαυμαστές τους που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς, αλλά μπήκαν από την πίσω πόρτα.

Η εκπομπή «LifeStyle» σχολίασε τις εμφανίσεις που έκαναν οι διάσημοι , αλλά και όλα τα παραλειπόμενα της βραδιάς. Την Σίσσυ Χρηστίδου την θεώρησαν πολύ φορτωμένη, την Κατερίνα Στικούδη παραμορφωμένη, τον Αργύρη Αγγέλου ακατάλληλα ντυμένο για την περίσταση.
Καλοντυμένες η εκπομπή βρήκε την Δούκισσα Νομικού, την Ελένη Φουρέιρα που μάλιστα είχαν και ένα ατυχηματάκι, ενώ στην λίστα με τις καλοντυμένες προστέθηκε και η Βίκυ Καγιά αλλά και η Τζένη Μπαλατσινού που πήρε τον τίτλο της πιο καλοντυμένης.
Τον Ηλία Ψινάκη τον θεώρησαν αρκετά σοβαροφανή, ενώ την συμπεριφορά του Αντώνη Ρέμου δεν την θεώρησαν ευγενική. Για τον Τρύφωνα Σαμαρά είπαν ότι είχε ύφος σαν να έπαιξε σε ταινία στο Hollywood. Δείτε το βίντεο








©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved