Ρέμος-Μπόσνιακ: Της έκανε πρόταση γάμου στην Κεφαλονιά
Showbiz

Ρέμος-Μπόσνιακ: Της έκανε πρόταση γάμου στην Κεφαλονιά

Μπροστά στης… εκκλησιάς την πόρτα βρίσκονται πλέον ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ μετά την πρόταση που της έκανε ο τραγουδιστής.

Άλλωστε έχει βρεθεί και ο κουμπάρος, ο εθνικός κουμπάρος όπως χαρακτηρίζουν πλέον τον Ηλία Ψινάκη. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα εφημερίδας, ο Αντώνης Ρέμος μετά τις δυσκολίες που πέρασε νιώθει πλέον έτοιμος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και να κάνει τη δική του οικογένεια με το εντυπωσιακό μοντέλο. Οι φήμες είχαν φουντώσει μετά το ταξίδι του ζευγαριού στην Κεφαλλονιά, όπου φέρεται να έγινε η πρόταση γάμου. Τις πληροφορίες επιβεβαίωσε και ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος θα είναι ο κουμπάρος του Αντώνη και της Υβόννης. Και μπορεί το ζευγάρι προς το παρόν να τηρεί σιγήν ιχθύος, όμως τα χαμόγελά τους και ο τρόπος που κοιτάζουν ο ένας τον άλλο στα μάτια τα προδίδει όλα. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης και το μοντέλο από την Κροατία συμπληρώνουν έναν χρόνο κοινής πορείας και εξακολουθούν να είναι το ίδιο ερωτευμένοι και αγαπημένοι όπως την πρώτη στιγμή. Τότε που αντάλλαξαν κρυφές ματιές σε κλαμπ των νοτίων προαστίων αλλά και αργότερα που φανέρωσαν τον έρωτά τους στη Μύκονο περπατώντας χέρι χέρι στα σοκάκια του κοσμοπολίτικου νησιού.
Πώς έγινε η πρόταση γάμου; Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, πριν από λίγο καιρό το ζευγάρι γιόρτασε τα γενέθλια της Υβόννης μαζί με λίγους και εκλεκτούς φίλους σε γνωστό παραλιακό στέκι στην περιοχή της Βάρκιζας. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, λίγες ημέρες αργότερα οι δυο τους, λάτρεις της διασκέδασης και των ταξιδιών, έφτασαν με σκάφος φίλων τους μέχρι την Κεφαλλονιά. Το ερωτευμένο ζευγάρι επισκέφθηκε στο Φισκάρδο το περίφημο μαγαζί της Τασίας για να γευτεί τις θαλασσινές λιχουδιές της, και εκεί ο Αντώνης ερμήνευσε μερικά από τα αγαπημένα του κομμάτια ξεσηκώνοντας τους θαμώνες. Λίγο μετά ταξίδεψαν στους Παξούς, όπου απόλαυσαν τη θάλασσα και τον ήλιο. Στη διάρκεια αυτής της ολιγοήμερης απόδρασης λέγεται πως έγινε και η ρομαντική πρόταση γάμου του Αντώνη στην Υβόννη.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved