Δ. Καμπούρη: Αν και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, σε αγώνα μπιτς βόλεϊ για καλό σκοπό!
Showbiz

Δ. Καμπούρη: Αν και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, σε αγώνα μπιτς βόλεϊ για καλό σκοπό!

Παρουσία πολλών διασημοτήτων από τον χώρο του μόντελινγκ, του θεάτρου, της δημοσιογραφίας και του αθλητισμού, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου το δεύτερο «Celebrity match» και πρώτο εκτός Αθήνας (πέρσι έγινε στο Σύνταγμα), στο περιθώριο του «Aegina Masters Beach Volley».

Εκείνη που τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα ήταν φυσικά η Δέσποινα Καμπούρη, η οποία αν και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, έδωσε το παρών για να ενισχύσει τον ιερό αυτόν σκοπό. «Αν και έγκυος δεν μπορούσα να αρνηθώ τη συμμετοχή μου σε έναν αγώνα με τόσο σημαντικό σκοπό. Είμαι πολύ χαρούμενη που έκανα το εναρκτήριο σερβίς του αγώνα. Μπορεί να ζορίστηκα λίγο, αλλά τα κατάφερα γιατί παλιά έπαιζα και βόλεϊ. Ζήλεψα λίγο τους υπόλοιπους που είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να περάσουν καλά, αλλά και μόνο το γεγονός ότι βρέθηκαν ανάμεσα σε τόσους φίλους ήταν μεγάλη ικανοποίηση» είπε η Δέσποινα Καμπούρη.
Το όλο event έγινε στο γήπεδο που βρίσκεται στο κέντρο του λιμανιού της Αίγινας όπου συγκεντρώθηκαν διασημότητες για τον φιλανθρωπικό αγώνα, ο οποίος είχε σκοπό τη διάδοση του κοινωνικού μηνύματος της καταπολέμησης της βίας εναντίον των γυναικών και την ενίσχυση του έργου της «W.I.N. HELLAS».
Οι Ναταλία Δραγούμη, Κώστας Γκρέκας, Γιώργος Παπαδάκος, Δέσποινα Καμπούρη, Γιώργος Παπαντωνίου, Πέτρος Πετρίτης συνέθεσαν την ομάδα με τα κίτρινα που, ενώ την ομάδα με τα μπλε συνέθεσαν οι Ορθούλα Παπαδάκου, Αννίτα Ναθαναήλ, Μάντα Παπαδάκου, Γιάννης Σπαλιάρας, Γιώργος Μανίκας, Μάριος Λέκκας και Φωτεινή Μπήτρου.

Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved