Δουλειά και διασκέδαση συνδύασε ο Γιώργος Τσαλίκης στη Νάξο!
Showbiz

Δουλειά και διασκέδαση συνδύασε ο Γιώργος Τσαλίκης στη Νάξο!

Τρύφωνας Σαμαράς και Γιώργος Τσαλίκης ήλθον, είδων και απήλθον από τη Νάξο! Με τον πλέον κατάλληλο τρόπο εκμεταλλεύτηκε ο τραγουδιστής την παρουσία του στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Μετά το τέλος της εκπομπής, βούτηξε στα γαλανά νερά του νησιού παρέα με τον Τρύφωνα Σαμαρά, «ανεβάζοντας» φωτογραφίες στο Twitter του!

«Οι διακοπές μου αργούνε... Γι’ αυτό απολαμβάνω μικρές στιγμές όπως αυτό το πρωινό», έγραψε ο Γιώργος στην ιστοσελίδα του, δίπλα σε μία φωτογραφία του από την παραλία του Αγίου Προκοπίου.

Βουτιά πριν την εκπομπή, βουτιά και μετά όμως... «Στην παραλία με τον Τρύφωνα Σαμαρά. Κλαίω!», ανέφερε σε άλλη του ανάρτηση ο τραγουδιστής και «ανέβασε» δύο φωτογραφίες με τον ίδιο και τον κομμωτή στην αμμουδιά.

Το φωτογραφικό άλμπουμ του Γιώργου Τσαλίκη από το κυκλαδίτικο νησί ολοκληρώνεται με μια πόζα του με την Αγλαΐα Λάτσιου, σε άκρως καλοκαιρινό mood και με την Αγλαΐα να μας δείχνει... την τσίχλα που μασούσε!


Αυτή τη στιγμή ο τραγουδιστής και ο κομμωτής βρίσκονται στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα και έχοντας γεμίσει τις μπαταρίες του όπως έγραψε στην τελευταία του ανάρτηση.

Δείτε τις φωτογραφίες από την ώρα που έφτασε ο Γιώργος Τσαλίκης στο νησί των Κυκλάδων μέχρι τη στιγμή που αποχώρησε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved