Απίστευτο: Από πολιτικός… «άρχοντας» των σαλιγκαριών!
G-Politics

Απίστευτο: Από πολιτικός… «άρχοντας» των σαλιγκαριών!

Από δημοσιογράφος, υπουργός και τελικά... εκτροφέας σαλιγκαριών! Αυτή είναι η διαδρομή του πρώην υπουργού Θόδωρου Κασσίμη ο οποίος έβγαλε την υπουργική γραβάτα και είναι πλέον ο «άρχοντας των σαλιγκαριών».



Αφού μελέτησε αναλυτικά τα σαλιγκάρια ο κ. Κασσίμης αποφάσισε να ξεκινήσει το φιλόδοξο επενδυτικό του σχέδιο και δημιούργησε στην Αρκαδία τη δική του φάρμα.
Εκεί, σε προστατευμένο χώρο (ανοιχτού τύπου θερμοκήπιο) θα κάνει τη δική του παραγωγή σαλιγκαριών. Πριν από λίγες μέρες, ολοκλήρωσε τα πειράματά του, καθώς στη χώρα μας δεν υπάρχει τεχνογνωσία για τη συγκεκριμένη καλλιέργεια, και τώρα που περνά στο στάδιο αναπαραγωγής αγωνιά για το αν θα έχει και τα επιθυμητά αποτελέσματα.
«Αποστασιοποιούμενος από το πολιτικό σκηνικό, που δεν με εξέφραζε από το 2007 ήθελα να κάνω κάτι. Πίστευα πάντα ότι η Ελλάδα πρέπει να γίνει μπουτίκ γεωργικών προϊόντων, ενώ η ιδέα για τα σαλιγκάρια ήταν της γυναίκας μου» είπε στο «Πρώτο Θέμα» ο πρώην υπουργός.
«Δεν μπορούσα να επιστρέψω στη δημοσιογραφία όταν δεν εξελέγην βουλευτής. Η υπογραφή μου δεν θα είχε πια την ίδια αντικειμενικότητα» λέει προσθέτοντας ότι με το εφάπαξ από την Ένωση Συντακτών αγόρασε τους γεννήτορες των σαλιγκαριών, προμηθεύτηκε τον εξοπλισμό και άρχισε να πειραματίζεται στην εκτροφή.
«Είχα άγιο σας λέω. Δεν μου άξιζε να ζήσω μία κατάσταση σαν αυτή που ζουν σήμερα οι πολιτικοί» σημειώνει και προσθέτει ότι δεν του λείπουν ούτε οι πολιτικοί, ούτε το Κοινοβούλιο, ούτε και το κόμμα.
Ο κ. Κασσίμης μάλιστα πιστεύει ότι «το σαλιγκάρι είναι Έλληνας γιατί είναι νυχτερινός τύπος. Πάει σπίτι του στις 4 και 6 το πρωί και τη μέρα κοιμάται».
Σύμφωνα με τον πρώην υπουργό της Ν.Δ., έχει δεχθεί τηλεφωνήματα από τον Γιώργο Βουλγαράκη και τον Κώστα Αγοραστό, οι οποίοι έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον. Μάλιστα τη μονάδα του έχει επισκεφθεί και ο πρώην υπουργός Πέτρος Τατούλης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved