Ηλιας Ψινάκης: «Η διαφήμιση του Σάκη ήταν για γιαούρτια»
Showbiz

Ηλιας Ψινάκης: «Η διαφήμιση του Σάκη ήταν για γιαούρτια»

O Hλίας Ψινάκης είχε καλεσμένο στην ραδιοφωνική του εκπομπή τον Νάσο Γουμενίδη και αντί να του πάρει συνέντευξη, του παραχώρησε μια αποκαλυπτικότατη συνέντευξη.


Ο γνωστός μάνατζερ δήλωσε πως
η συνεργασία του με τον Σάκη Ρουβά έληξε αναγκαστικά, γιατί θα πήγαινε για καριέρα στο Χόλιγουντ, ενώ δήλωσε πως 10 χρόνια τους είχαν με τα λεμόνια και τα νεράντζια. Δήλωσε πως μετά από εκείνον ο τραγουδιστής είχε 8 μάνατζερ, ανάμεσα τους και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Δεν δίστασε, επίσης, να σχολιάσει και την διαφήμιση του Ρουβά για τα γιαούρτια που όπως είπε ήταν για γιαούρτια και θα τον προτιμούσε πιο Ρουβά. Μίλησε και για την εποχή που δεν μιλούσε ο Σάκης στους δημοσιογράφους, λέγοντας πως δεν ήταν τόσο «Γκούφι» όσο τον παρουσίαζαν. Συγκεκριμένα, τότε, είπε πως παλαιότερα δεν είχε την ικανότητα να μιλήσει, αλλά με την βοήθεια των δασκάλων και με τις προσλαμβάνουσες που είχε τώρα μπορεί να ανταπεξέλθει.
Ο Ηλίας Ψινάκης, μίλησε και για τις φήμες που θέλουν να έχει σχέση ο Γιάννης Λάτσιος με την Σάνυ Μπαλτζή, λέγοντας πως από τότε που χώρισε του χρεώνουν συνεχώς δεσμούς, αλλά είναι μόνος του.
Και τέλος, επιβεβαίωσε το ότι θα βαφτίσει την κόρη της Πέγκυ Ζήνα και του Γιώργου Λύρα το όνομα της οποίας θα είναι «Ηλέκτρα». Γεγονός που τον χαροποιεί πολύ γιατί όπως είπε ταιριάζει με το επίθετο, «Ηλέκτρα Λύρα».








©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved