Ειρήνη Παπαδοπούλου: “Με το Λούκα είμαστε φίλοι”
Showbiz

Ειρήνη Παπαδοπούλου: “Με το Λούκα είμαστε φίλοι”

Η πρώην παίκτρια του X-factor, Ειρήνη Παπαδοπούλου σε συνέντευξη που έδωσε στο gossip-tv διέψευσε πως με το νικητή του ίδιου reality, Λούκα Γιώρκα είναι ζευγάρι επιμένοντας πως: “είμαστε δύο πολύ καλοί φίλοι”, ενώ πρόσθεσε πως “Με θεωρεί και τον θεωρώ πολύ δικό μου άνθρωπο”.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή αφού παραδέχτηκε πως αυτόν τον καιρό είναι πολύ καλά αλλά τόνισε: “δεν θέλω να ανακοινώνω τα φλερτ μου”. Αναφέρθηκε επίσης στα δημοσιεύματα που την θέλουν να συγκατοικεί με το Λούκα λέγοντας χαρακτηριστικά: “μένω με την μαμά μου”.
Σε λίγο καιρό το X-factor2 θα βγει στον αέρα και η Ειρήνη σχολίασε: «θα ξαναπήγαινα, αλλά δεν περίμενα τον πόλεμο». Δεν ξεχνάει φυσικά την κόντρα που είχε με τον Γιώργο Θεοφάνους για τον οποίο σχολίασε: “δέχομαι την κριτική αλλά δεν ήθελα να με προσβάλλει και να με μειώσει”. Σε ερώτηση αν θα του ζητούσε να της γράψει τραγούδια ήταν αρνητική.
Θεωρεί πως “ο χώρος είναι σκληρός” και πως “έχω ελάχιστους ανθρώπους που εμπιστεύομαι”. Πιστεύει επίσης πως “η ομορφιά είναι όπλο σε οποιονδήποτε χώρο” ενώ αυτή την περίοδο ακούει συνεχώς τραγούδια και ψάχνει αυτά που θα της κάνουν το κλικ για να τα συμπεριλάβει στον πρώτο προσωπικό της δίσκο. Έχει αρκετό άγχος για το επόμενο βήμα της αν και παραδέχεται: “είμαι αρκετά γνωστή για αδισκογράφιτη”. Η Ειρήνη εμφανίζεται στη πίστα του Romeo, δείχνοντας πολύ ευχαριστημένη με τη συγκεκριμένη συνεργασία της. “Τον Πάνο Καλλίδη θα τον ακολουθούσα όπου και να πήγαινε” πρόσθεσε βγάζοντας προς τα έξω την εικόνα ενός πολύ αγαπημένου σχήματος που περνά πολύ καλά στα παρασκήνια του νυχτερινού κέντρου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved