Η επιστροφή του Παπακαλιάτη
Showbiz

Η επιστροφή του Παπακαλιάτη

Που είναι, που είναι αυτό το παλικάρι..... να το.... όμορφο και αινιγματικό όπως πάντα. Λοιπόν, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης εμφανίστηκε ξανά και δίνει “Τέσσερα” απανωτά χτυπήματα μέσα από το νέο σήριαλ του Mega με τον αρχικά ομώνυμο τίτλο.

Εμείς πάντως μάθαμε τα εξής. Πρώτον, ότι δεν αποχώρησε ποτέ από το Mega. Κάποιοι τον ήθελαν να συνεργάζεται με την ΝΕΤ μέχρι και πέρυσι, πληροφορία που δεν ισχύει. Δεύτερον, τα γυρίσματα του “Τέσσερα” που πλέον μετονομάστηκε σε “Οι τέσσερις” είχαν ξεκινήσει από πέρυσι το καλοκαίρι και θα προβάλλονταν τον Γενάρη του 2009, κάτι που δεν έγινε γιατί τα στελέχη του καναλιού αποφάσισαν πως έπρεπε να ενταχθεί στο γιορταστικό τους πρόγραμμα για τα είκοσι χρόνια του Mega.
Όσον αφορά το σενάριο, για ακόμη μία φορά ο Χριστόφορος παίζει τον ερωτικά μπερδεμένο άντρα ο οποίος ταλαντεύεται μεταξύ της Ζέτας Μακρυπούλια και της Δανάης Σκιάδη και μέχρι να αποφασίσει .... θα έχουν ήδη προβληθεί τα πρώτα 18 επεισόδια που ολοκληρώθηκαν.
Τα νέα γυρίσματα ξεκινούν στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας
Η Ζέτα θεωρείται .....guest και θα την δούμε μόνο σε κάποια επεισόδια. Ο Χριστόφορος πάντως σε χθεσινές δηλώσεις του στα κανάλια διευκρίνισε πως δεν παντρεύεται και δεν δεσμεύεται. Καλό, ε;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved