Σε μια ώρα ο πριγκιπικός γάμος!
Lifestyle

Σε μια ώρα ο πριγκιπικός γάμος!

Ο πρίγκιπας Αλβέρτο και η Charlene Wittstock θα πουν για πρώτη φορά τη λέξη «δέχομαι» στην αίθουσα των ανακτόρων στο φημισμένο Παλάτι των Γκριμάλντι, σήμερα και θα δώσει το πρώτο φιλί του στο μπαλκόνι του παλατιού.

Ενώ, την επόμενη μέρα θα γίνει ο θρησκευτικός γάμος. Το μυστήριο θα τελέσει ο αρχιεπίσκοπος του Μονακό Bernard Barsi και στο παλάτι θα υπάρχουν περίπου 3.500 καλεσμένοι. Μετά το μυστήριο, το ζευγάρι θα φύγει από το παλάτι και θα κατευθυνθεί προς την εκκλησία Sainte Dévote. Εκεί η Σαρλίν θα πετάξει την νυφική ανθοδέσμη. Κατόπιν θα επιβιβαστούν σε πολυτελή λιμουζίνα και θα διασχίσουν τους δρόμους του πριγκιπάτου, όπου θα λάβουν τις ευχές των κατοίκων.
Για τη μέρα του γάμου το ζευγάρι έχει επιλέξει να μετακινηθεί με μια Lexus LS 600h L, ένα μοντέλο αυτοκινήτου αποκλειστικά σχεδιασμένο για αυτούς. Το μενού ετοιμάζεται από τον Γάλλο σεφ Alain Ducasse και όλα τα λαχανικά θα είναι από το κτήμα βιολογικής καλλιέργειας του Αλβέρτου και η σαμπάνια θα είναι “Perrier-Jouet”.

Και να σκεφτεί κανείς ότι παραλίγο να μην γίνει αν λάβει κανείς υπόψη του τα δημοσιεύματα, όμως τελικά η νύφη πείστηκε και όλα θα γίνουν ανάλογα με το πρόγραμμα. Οι εορτασμοί για τον γάμο του αμετανόητου εργένη πρίγκιπα Αλβέρτου έχουν ξεκινήσει από το βράδυ της Πέμπτης με μία συναυλία στο στάδιο Louis II του Μόντε Κάρλο. Μεταξύ των τραγουδιστών ήταν και το θρυλικό συγκρότημα των Eagles. Ο πρίγκιπας και η Charlene Wittstock πρώην αθλήτρια της κολύμβησης και 20 χρόνια μικρότερή του παντρεύονται απόψε με πολιτικό γάμο στο παλάτι. Αύριο, Σάββατο θα πραγματοποιηθεί η τελετή και η επίσημη δεξίωση που σύμφωνα με εκτιμήσεις θα κοστίσουν 60 εκατομμύρια δολάρια. Οι καλεσμένοι ξεπερνούν τις 3.500 και ο γάμος αναμένεται να είναι το σπουδαιότερο γεγονός του Μονακό μετά την τελετή του 1965 του πατέρα του πρίγκιπα Rainier με την Grace Kelly. Μεταξύ των καλεσμένων στην αυριανή τελετή θα είναι ο Nicolas Sarkozy και άλλοι πολιτικοί από πολλές χώρες του κόσμου και οι Karl Lagerfeld, Giorgio Armani, Naomi Campbell, Roger Moore και Richard Branson.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved