Μάγδα Παπαγιάννη: “Το Σάββατο μπορείς;””
Showbiz

Μάγδα Παπαγιάννη: “Το Σάββατο μπορείς;””

Μετά την ξαφνική της αποχώρηση από το πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, η Μάγδα Παπαγιάννη υπέγραψε συμβόλαιο με το δημοτικό ραδιόφωνο ΑΘΗΝΑ 9,84.

Η δημοσιογράφος, που η φυγή της από τον ΑΝΤ1 απασχόλησε ιδιαίτερα τα media, βρήκε αρκετά γρήγορα τους ρυθμούς της και βέβαια δουλειά. Πράγμα δύσκολο στις μέρες μας... Έτσι, με την ανακοίνωση του νέου προγράμματος του ραδιοφώνου, πριν από δώδεκα ημέρες, ξεκίνησε και πάλι δυναμικά στο χώρο της δημοσιογραφίας.
Ο τίτλος της εκπομπής της είναι «Το Σάββατο μπορείς;» και μεταδίδεται κάθε Σάββατο 10-12 το πρωί με θεματολογία τόσο από την πολιτική ζωή του τόπου όσο και από τα πολιτιστικά δρώμενα. Καφεδάκι, μουσική και ειδήσεις που αφορούν το κοινό του σταθμού, αφού και το κοινωνικό ρεπορτάζ παίζει δυνατά στο δίωρό της.
Το συμβόλαιό της με το κανάλι του ΑΝΤ1 έληξε πριν από μία εβδομάδα κι η ίδια μοιάζει να είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη με τους νέους επαγγελματικούς της ρυθμούς, αφού τώρα της μένει περισσότερος χρόνος για να ασχοληθεί με το σπίτι και το παιδί της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved