Nατάσα Θεοδωρίδου: Οι 5 στιγμές που θέλει να ξεχάσει
Showbiz

Nατάσα Θεοδωρίδου: Οι 5 στιγμές που θέλει να ξεχάσει

«Θέλω να σε ξεχάσω», θα μπορούσε κάλλιστα να τραγουδά η Νατάσα Θεοδωρίδου καθώς φέρνει στο μυαλό τις κάποιες από τις στιγμές που δεν θα ήθελε να θυμάται καν. Ποιες είναι αυτές;

Τον Οκτώβριο του 2003 επιχειρεί στροφή στην καριέρα της. Συνεργάζεται με την έντεχνη Ευανθία Ρεπούτσικα και δηλώνει στον Νίκο Χατζηνικολάου πως δεν θα ξανατραγουδήσει σε μαγαζί με λουλούδια. Θα το ξεχάσει μόλις δύο σεζόν μετά, εμφανιζόμενη δίπλα στον Γιάννη Πάριο. Άλλη μια στιγμή ήταν όταν τον Απρίλιο του 2006 "σκάει" σαν βόμβα η είδηση του διαζυγίου της με τον Ανδρέα Φουστάνο. "Σκληρά" εξώφυλλα αλλά και κάποιες ανακρίβειες που είχαν ακουστεί για τους λόγους του χωρισμού και το μοίρασμα της περιουσίας λέγεται πως ενόχλησαν ιδιαίτερα την τραγουδίστρια τη συγκεκριμένη χρονιά.
Έπειτα περνάμε στο κεφάλαιο Γιώργος Θεοφάνους. Η σχέση της με τον μουσικοσυνθέτη Γιώργο Θεοφάνους πέρασε μεγάλη κρίση ο μετά τον επιτυχημένο δίσκο τους "Τόση αγάπη πώς να χαθεί". Τόση που είχαν τότε δηλώσει πως σταματά η συνεργασία τους. Η παρεξήγηση λύθηκε το 2009 και ξανασυνεργάστηκαν στην "Κόκκινη γραμμή".
Μια ακόμη στιγμή είναι οι διακυμάνσεις που λέγεται ότι πέρασε και η σχέση της με την κουμπάρα της Ελένη Μενεγάκη. Η απουσία της παρουσιάστριας από την περσινή πρεμιέρα της φούντωσε τις φήμες περί "παγώματος" των σχέσεων, ωστόσο λίγο καιρό αργότερα όλα ανατράπηκαν.
Τέλος στη λίστα συγκαταλέγεται η επιστροφή της από την Θεσσαλονίκη που την περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη. Ενώ είχε αφήσει το πολυτελές τζιπ της στο parking του "Ελ. Βενιζέλος" άγνωστοι είχαν κλέψει από το όχημα τις ρόδες. Ακολούθησε καταγγελία.
Πηγή: radar

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved