Μέμος Μπεγνής: «Δεν θα ξεκατινιστώ σαν την Νίνα Λοτσάρη»
Showbiz

Μέμος Μπεγνής: «Δεν θα ξεκατινιστώ σαν την Νίνα Λοτσάρη»

Για την διαμάχη του με την πατρινή σόουγουμαν Νίνα Λοτσάρη που πήρε μεγάλες διαστάσεις μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Μέμος Μπεγνής στο ένθετο γνωστής εφημερίδας.

«Εγώ δεν βγήκα να ξεκατινιαστώ σαν τη Λοτσάρη», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε λέγοντας: «Όταν ρωτήθηκα είπα απλώς ότι δεν θα ήθελα να δουλέψω με την ίδια και τον σύζυγό της-επιχειρηματία της δουλειάς ξανά. Δεν ήταν ευτυχής συνεργασία-το αντίθετο- και είπα μόνον ότι δεν θα επιθυμούσα να ξαναβρεθώ σε δουλειά με εκείνη, η οποία έκανε δηλώσεις που απαξιώ να σχολιάσω! Προχωρώ μπροστά και δεν κοιτάζω πίσω. Ετοιμάζουμε κάτι ξεχωριστό με τον Πάνο Αμαραντίδη, κάτι που θα έχει πολύ τραγούδι, σε ένα ηθοποιών-τραγουδιστών, με καλό χιούμορ. Θέλουμε να κάνουμε ένα πάρτι στο οποίο να περνά καλά ο κόσμος. Το σχεδιάζουμε, το οργανώνουμε και ψάχνουμε τον κατάλληλο μουσικό χώρο για αυτό το καινούριο στοίχημα», δήλωσε ο 36χρονος ηθοποιός.
Σχολίασε επίσης και το «Dancing With the stars» λέγοντας: «Δεν με εκφράζουν αυτά τα shows αι δεν μου πηγαίνει διόλου η αισθητική τους. Προωθούν ένα lifestyle που δεν δένει καθόλου με τα όσα βιώνουμε. Δεν μπορεί ο άλλος να μη έχει να φάει και να τον φλομώνεις στην ψεύτικη παγιέτα και το φτερό!». Πηγή: Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved