Ποια είναι η «καψούρα» του Γιώργου Τσαλίκη;
Showbiz

Ποια είναι η «καψούρα» του Γιώργου Τσαλίκη;

O «Θεός του Έρωτα» χτύπησε κατακούτελα τον Γιώργο Τσαλίκη! Ο τραγουδιστής, ερωτεύτηκε και μάλιστα κεραυνοβόλα! Ποιο είναι το αντικείμενο του πόθου του;

Το νέο του τραγούδι με τίτλο «Αν ήσουν αγάπη», το οποίο δε σταματά να τραγουδάει.

«Είναι το κομμάτι που έχω καψουρευτεί τρελά!!! Άκουσε το, αγάπησε το, αφιέρωσε το» έγραψε στο Twitter του.

O τραγουδιστής το τελευταίο διάστημα, είναι σε πολύ μεγάλα κέφια. Και γιατί να μην είναι άλλωστε, αφού το νυχτερινό κέντρο στο οποίο τραγουδά σφύζει από κόσμο κάθε βράδυ παρά την οικονομική κρίση.

Ειδικά τα Σαββατοκύριακα γίνεται χαμός και ο Γιώργος Τσαλίκης δεν σταματά μέσω Twitter να μας ενημερώνει για τις μεγάλες στιγμές που ζει με τους θαυμαστές του: «περάσαμε την α π ο λ υ τ η Κυριακή! Καλή εβδομάδα… Και μη ξεχνάς: «Δε γ*μ*ετ*αι; Και που σκας τι καταλαβαίνεις;»

Εκτός πάντως από τον Γιώργο Τσαλίκη, ΚΑΙ η Ναταλία Γερμανού έχει ερωτευτεί το συγκεκριμένο τραγούδι. Η παρουσιάστρια ή αλλιώς "κουμπαροτοιχάκι" του όπως συνηθίζουν να αποκαλούν ο ένας τον άλλον, δεν σταματά να το παίζει στην εκπομπή της.

Ειδικά το Σαββατοκύριακο, το "Αν Ήσουν Αγάπη", άνοιξε αλλά και έκλεισε το "Μες την Καλή Χαρά", με την Ναταλία Γερμανού να λέει ότι αυτό το τραγούδι του κουμπάρου αλλά και γείτονα της, είναι ίσως ένα από τα καλύτερα που έχει βγάλει ποτέ. Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved