Σε ρόλο-έκπληξη Αϊβάζης-Κορινθίου!
Showbiz

Σε ρόλο-έκπληξη Αϊβάζης-Κορινθίου!

Σε ένα νέο ρόλο θα δούμε από το τέλος του καλοκαιριού τον Γιάννη Αϊβάζη, ο οποίος ανοίγει καφετέρια στο Νέο Ηράκλειο!



Ο δημοφιλής ηθοποιός ετοιμάζεται πυρετωδώς για τα εγκαίνια του νέου του μαγαζιού, το οποίο διαμορφώνεται εξ ολοκλήρου από την αρχή, προκειμένου να γίνει μια σύγχρονη καφετέρια, σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους στην καρδιά του Ηρακλείου.
Αν και οι περισσότεροι συνάδελφοί του – και όχι μόνο – διστάζουν να προχωρήσουν σε οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα, προκειμένου να συντηρηθούν οικονομικά (μια και ο χώρους της σοουμπιζ περνά τεράστια κρίση), ο ίδιος πήρε την απόφαση να ρισκάρει, επενδύοντας τα χρήματά του σε κάτι εντελώς διαφορετικό. «Το αποφασίσαμε και προχωράμε. Αν όλα τα σκεφτόμαστε πολύ, τότε δεν γίνεται τίποτα. Στην ζωή πρέπει να ρισκάρεις», δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Espresso.

Ως ιδιοκτήτης της νέας καφετέριας, ο Γιάννης Αϊβάζης υπόσχεται να υποδέχεται ο ίδιος τους πελάτες, αλλά και να βοηθά το προσωπικό του μαγαζιού και μάλιστα σε καθημερινή βάση.

Και ενώ ο Γιάννης επιβλέπει τις εργασίες του νέου café, η σύζυγός του Μαρία Κορινθίου ετοιμάζεται να δραστηριοποιηθεί στον χώρο της μόδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζει ήδη την δική της σειρά υποδημάτων!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved