Ελένη Μενεγάκη... Και το όνομα της μαγείρισσας είναι;
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη... Και το όνομα της μαγείρισσας είναι;

Είναι γεγονός! Η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε. Και μάλιστα πληροφορηθήκαμε πως πρόκειται για νεαρή μητέρα, με απίστευτη οικειότητα στον φακό και μεγάλο ταλέντο στη μαγειρική. Δεν είναι τυχαίο ότι οι συνεργάτες της Ελένης όταν δοκίμασαν τα εδέσματά της... κρεατόπιτα και μπουκίτσες με τυρί και ρίγανη, είπαν όλοι με μια φωνή: “Αυτή μάλιστα. Είναι χρυσοχέρα”.

Το παιχνίδι με το δελτίο τύπου -και η μη αναφορά στη στήλη της μαγειρικής- μόνο τυχαίο δεν λογίζεται καθώς, όσοι γνωρίζουν καλά την Ελένη, λένε ότι έγινε εσκεμμένα. Κι αυτό διότι εμπεριέχει το στοιχείο της έκπληξης. Ένα στοιχείο, που όλα τα χρόνια τώρα ακολουθούσε την Ελένη σε κάθε πρεμιέρα της. Φέτος τα δεδομένα άλλαξαν.

Η Ελένη εμφανίστηκε πριν την πρεμιέρα της, όλοι σχεδόν αφιέρωσαν τηλεοπτικό χρόνο για το νέο της λουκ, για τα κιλά που έχασε αλλά και για το εμπνευσμένο τρέιλερ. Αποτέλεσμα; Να χαθεί το όποιο στοιχείο του αιφνιδιασμού. “Αλεπού” η Ελένη, φροντίζει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τον ντόρο που έγινε γύρω από την Μπαρμπαρίγου, ή καλύτερα τον ντόρο που ή ίδια η πρώην συνεργάτιδά της δημιούργησε, προστατεύοντας παράλληλα τη νέα της συνεργάτιδα. Περισσότερα από Δευτέρα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved