Τα μυστικά των «Μυστικών της Εδέμ»
Media

Τα μυστικά των «Μυστικών της Εδέμ»

Τα... μυστικά των «Μυστικών της Εδέμ» κουβαλά ο σεναριογράφος Γιώργος Κυρίτσης. Οχι μόνο στο συγγραφικό κομμάτι, αλλά και στο υποκριτικό καθώς ο ρόλος του θα συνεχιστεί και στα νέα επεισόδια που θα παρακολουθήσουμε από Σεπτέμβριο μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Ο εκδικητής Αραβαντινός, ο ρόλος του Γιώργου Κυρίτση θα τελειώσει ξαφνικά και μέσα στη νύχτα θα μας αποχαιρετήσει παίρνοντας μαζί του πολλά «μυστικά» των ηρώων του.

Ο γνωστός σεναριογράφος που μαζί με την Έλενα Ακρίτα έχει δημιουργήσει μία από τις πιο πετυχημένες καθημερινές σειρές της τηλεόρασης ανοίγει τα χαρτιά του και αποκαλύπτει στοιχεία για τον ρόλο του, αλλά και την ξαφνική αποχώρηση του μυστηριώδους άντρα από «Τα μυστικά της Εδέμ»: «Υπάρχει ένα πρόσωπο-κλειδί σε όλη την ιστορία και αποφασίστηκε να το κάνω εγώ. Μετά λύπης μου αυτό, αλλά η πλειοψηφία νικάει. Με έδειξαν με το δάχτυλο και είπαν “εσύ” και έτσι τον κάνω» δηλώνει χαρακτηριστικά στο daily fix του Mega. Όσο για τα «Μυστικά» που κρύβει και που σύμφωνα με τον δημιουργό θα τα πάρει μαζί του, λέει: «Έρχεται από το παρελθόν, ξέρει πως έγιναν τα πράγματα τότε και θα δοθούν κάποιες λύσεις μέσα από αυτό το πρόσωπο. Έχουμε συναποφασίσει όλοι μαζί ότι κάπου θα ξαναχαθεί στη νύχτα, όπως έζησε στη σιωπή όλα αυτά τα χρόνια. Είναι περίεργος ρόλος και θα τον δούμε...».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved