Γιώργος Λιάγκας: «Εάν γράψω βιβλίο με αυτά που ξέρω, θα γίνει της... Πόπης»
Showbiz

Γιώργος Λιάγκας: «Εάν γράψω βιβλίο με αυτά που ξέρω, θα γίνει της... Πόπης»

Γλώσσα δεν έβαλε μέσα ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα το μεσημέρι στη ραδιοφωνική του εκπομπή. Έδωσε μάλιστα συνέχεια – ακόμη πιο σκληρή - στο θέμα με την Νάντια Μπουλέ.

Ο παρουσιαστής επέμεινε στην άποψή του για την οικοδέσποινα του Elatte, λέγοντας ότι είναι εγωπαθής και εγωκεντρική. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε στην εκπομπή του: «Όπως πολλές φορές έχω σχολιάσει τον εαυτό μου, έτσι θέλησα να σχολιάσω και άλλα πρόσωπα της τηλεόρασης, αλλά και της σοουμπιζ γενικότερα. Μιλάω λοιπόν πολύ σοβαρά. Η Μπουλέ μπορεί να γίνει καλή παρουσιάστρια γιατί είναι όμορφη, αλλά πρέπει να γράψει χιλιόμετρα. Δεν είναι παρουσιάστρια, τώρα προσπαθεί να γίνει. Όταν λοιπόν γίνει με το καλό, τότε θα τα ξαναπούμε. Είναι ωραίο κορίτσι, αλλά θεωρώ ότι το στιλ της είναι εγωπαθές. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει τίποτα γιατί και άλλα πρόσωπα με τέτοιο στιλ έχουν κάνει καριέρα».

Τα μηνύματα των ακροατών έπεσαν «βροχή» προς τον Λιάγκα, που έκαναν λόγο για αρνητική διαφήμιση και άρχισαν να του κάνουν παρατηρήσεις, υποστηρίζοντας την Μπουλέ. Μάλιστα, οι ακροατές άρχισαν να του λένε ότι η Μπουλέ θα μπορούσε κάλλιστα να παρουσιάσει το… master chef. «Κάνετε κάποιο λάθος παιδιά. Το master chef είναι σε άλλο κανάλι, είναι στο mega. Και το mega έχει την δική του πριμαντόνα. Θέλω να πω δηλαδή ότι η πριμαντόνα είναι η πρώτη κυρία ενός καναλιού και αυτήν το mega την έχει. Άλλη είναι στον ψυχαγωγικό τομέα, άλλη στον ενημερωτικό κλπ.»

«Ναι; Στον Alpha ποια είναι η πριμαντόνα, η Μενεγάκη ή η Κορομηλά;», τον ρώτησε η συνεργάτιδά του Ελεάννα Τρυφίδου. «Εννοείται η Μενεγάκη. Για την ακρίβεια, η Μπουλέ και η Μενεγάκη είναι πριμαντόνες»!

Νά και οι... συμπάθειες στην Ρουλίτσα... Εκείνη πήρε τώρα σειρά... Μάλιστα, η κουβέντα έφτασε ακόμη και στην Ζέτα Μακρυπούλια. ΚΑΙ αυτήν σχολίασε: «Η Μακρυπούλια δεν είναι εργάτης του καναλιού, έχει συνεργασία δεν είναι εργάτης του καναλιού».

Αφού σχολίασαν λοιπόν τα περισσότερα πρόσωπα της σοουμπιζ και είπαν όλα αυτά τα ακατάληπτα, ο Γιώργος κατέληξε: «Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι εάν αποφασίσουμε να γράψουμε ένα βιβλίο και γράψουμε ποιος τα έχει με ποιον, ποιο είναι το πραγματικό πρόσωπο των ανθρώπων της σοουμπιζ και τι γίνεται στα παρασκήνια, που ο κόσμος δεν γνωρίζει, θα γίνει της Πόπης το κάγκελο». Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved