Καρέ-καρέ οι διακοπές Νικόλαου-Τατιάνα στη Σύμη
Lifestyle

Καρέ-καρέ οι διακοπές Νικόλαου-Τατιάνα στη Σύμη

Στη Σύμη βρίσκονται εδώ και λίγες ημέρες για διακοπές ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ, Νικόλαος και η σύζυγός του Τατιάνα Μπλάτνικ.

Ένα σχεδόν χρόνο μετά από το γάμο τους στις Σπέτσες στον οποίο παραβρέθηκαν μέλη πολλών βασιλικών οικογενειών καθώς και πολλοί φίλοι του ζευγαριού από το ελληνικό και ευρωπαϊκό τζετ σετ το ζεύγος επιλέγει ξανά τα ελληνικά νησιά για τις διακοπές του. Μετά τη Μύκονο που επισκέφτηκε το Πάσχα τώρα ήρθε η σειρά της Σύμης.

Νικόλαος και Τατιάνα έφτασαν στο νησί με ένα υπερπολυτελές σκάφος 80 μέτρων το οποίο έχει αγκυροβολήσει ανοικτά της Σύμης και συνοδεύεται από ολιγομελή παρέα που επιβαίνει σε ένα δεύτερο σκάφος εφάμιλλης πολυτέλειας που φτάνει τα 50 μέτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τόσο το ζεύγος όσο και η παρέα τους απόλαυσαν τα καθαρά νερά της γραφικής παραλίας Νανού και επέστρεψαν αργά το απόγευμα στο σκάφος τους.

Μάλιστα, στο τέλος της επίσκεψής του στο νησί, ο Νικόλαος έστειλε ευχαριστήρια κάρτα στο Δήμαρχο η οποία αναφέρει τα εξής:

Αγαπητέ κ. Δήμαρχε,

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τη φιλοξενία σας. Ελπίζουμε να επισκευθούμε το υπέροχο νησί σας πάλι σύντομα και σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι.

Με αγάπη,
Νικόλαος – Τατιάνα



Πηγή: symigreece






©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved