Έξαλλη η Μανωλίδου με το Λιάγκα
Media

Έξαλλη η Μανωλίδου με το Λιάγκα

Πυρ και μανία με τον Γιώργο Λιάγκα είναι η Ευγενία Μανωλίδου. Ο παρουσιαστής, έχει σχολιάσει αρνητικά ουκ ολίγες φορές την απόφαση της να πάει από το Mega στον ΑΝΤ1.

Τώρα ήρθε και η ώρα της Ευγενίας να δώσει τις δικές της απαντήσεις: «ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρεται σε όλο τον κόσμο. Μπορεί να θεωρεί ότι είναι και μέρος της δουλειάς του. Δηλαδή ο ίδιος δεν έχει περάσει ποτέ του περιπέτειες; Εγώ νομίζω ότι ένας άνθρωπος είτε στην επαγγελματική του ζωή είτε στην προσωπική, δεν είναι ολοκληρωμένος αν δεν περάσει και περιπέτειες».

Μάλιστα ξεκαθάρισε, σε συνέντευξη της στο Star, ότι εκείνη δεν έχει κανένα πρόβλημα μαζί του: «Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει. Τώρα για ποιο λόγο, δεν ξέρω».

Δεν δίστασε ακόμα να προειδοποιήσει τον Γιώργο Λιάγκα, ότι από τη στιγμή που κρίνει όλου του κόσμου τις επαγγελματικές κινήσεις, «Κάποια στιγμή, θα φτάσει η ώρα να κρίνει και τις δικές του».

Μέχρι στιγμής δεν έχει συζητήσει με τον Γιάννη Λάτσιο για το τηλεοπτικό της μέλλον: «Φαντάζομαι ότι κάποια στιγμή θα με καλέσουνε».
Ωστόσο ξεκαθάρισε ότι : «Δεν θέλω να συζητώ τα του συμβολαίου μου». Όσο για το τι θα κάνει αν της γίνει πρόταση από άλλο κανάλι; «Καθίστε να γίνει πρόταση από το άλλο κανάλι και θα δούμε τι θα γίνει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved