Ο υπουργός με τα άδεια ταμεία και τα τεράστια χρέη
G-Politics

Ο υπουργός με τα άδεια ταμεία και τα τεράστια χρέη

Έχασε τον έλεγχο της Οικονομίας ο Γιάννης Παπαθανασίου. Αποδείχτηκε ότι δεν μπόρεσε να διαχειριστεί με υπευθυνότητα τα καυτά θέματα της οικονομίας.

Όπως δείχνουν τα πράγματα η κυβέρνηση θα πληρώσει πολύ ακριβά αυτές τις αστοχίες του κ. Παπαθανασίου και θα κληροδοτήσει στην επόμενη κυβέρνηση της χώρας άδεια ταμεία, υπέρογκα χρέη και έναν φοροεισπρακτικό μηχανισμό κυριολεκτικά διαλυμένο.
Γι’ αυτό άλλωστε ο Υπουργός Οικονομίας πίεζε αφόρητα το Μέγαρο Μαξίμου να τον συμπεριλάβει σε μια εκλόγιμη θέση στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας. Φυσικά ο Πρωθυπουργός δεν του έκανε την χάρη και τον ξαναέβαλε να διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών στην πολύ δύσκολη περιφέρεια της Β’ Αθηνών. Ο κ. Παπαθανασίου γνωρίζει πολύ καλά ότι τα περιθώρια επανεκλογής του είναι ιδιαιτέρως περιορισμένα. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα τόσο από τους πολίτες οι οποίοι με όλα αυτά δεν τρέφουν και τα καλύτερα αισθήματα για τον Υπουργό Οικονομίας αλλά και από τις συγκεντρώσεις που κάνει σε αρκετές περιοχές και που αδυνατεί να μαζέψει τους υποστηρικτές του. Χαρακτηριστικότατο παράδειγμα η συγκέντρωση του στο Περιστέρι όπου μετά βίας μάζεψε 80 άτομα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved