Στην Ελούντα για να ξεχάσει η απατημένη κυρία Σβαρτσενέγκερ
Showbiz

Στην Ελούντα για να ξεχάσει η απατημένη κυρία Σβαρτσενέγκερ

Μπορεί τις πρώτες ημέρες που βρέθηκε στη χώρα μας να ήταν εμφανώς κακοδιάθετη, κερδίζοντας από τους περισσότερους ανθρώπους που την αντίκριζαν για πρώτη φορά τον χαρακτηρισμό της «ξινής», με το που εγκατέλειψε όμως τις υποχρεώσεις της στα γήπεδα και τις κοσμικές συγκεντρώσεις των Special Olympics χαλάρωσε.

Εδώ που τα λέμε, δεν έχει περάσει και λίγα η Μαρία Σράιβερ-Κένεντι. Η άλλοτε κυρία Σβαρτσενέγκερ, βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα όταν αποδείχτηκε πριν από μερικούς μήνες ότι ο διάσημος σύζυγός της Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ όχι μόνο την απατούσε αλλά έχει αποκτήσει και εξώγαμο παιδί. Η απατημένη κυρία Σβαρτσενέγκερ, που ήρθε στην πατρίδα μας ως μέλος της Διεθνούς Επιτροπής των Special Olympics στην οποία προΐσταται ο αδερφός της, ήταν εξαιρετικά φειδωλή τόσο στα λόγια όσο και στις εμφανίσεις. Όπως δημοσιεύει το «Πρώτο Θέμα», απέφυγε όπως ο διάβολος το λιβάνι τους παπαράτσι και ακόμη περισσότερο τους δημοσιογράφους που την κυνήγησαν προκειμένου να της αποσπάσουν μια δήλωση σχετικά με το πολύκροτο διαζύγιό της. Η εντολή των ανθρώπων από το προσωπικό της γραφείο που τη συνόδευαν προς τα εγχώρια media ήταν συγκεκριμένη: «Μην τολμήσετε να ρωτήσετε τίποτα! Η πρώην κυρία Σβαρτσενέγκερ μας το απαγόρευσε».

Μπορεί στην Αθήνα η πρώην πρώτη κυρία της Καλιφόρνιας να μην είχε τα κέφια της, δεν συνέβηκε όμως το ίδιο και στην Κρήτη όπου βρέθηκε για διακοπές. Τέσσερις μέρες προτού τελειώσουν οι αγώνες Special Olympics της Αθήνας, πέταξε με ιδιωτικό λιαρ τζετ για την Κρήτη και συγκεκριμένα για την Ελούντα. Η διαμονή της σε βασιλική σουίτα έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα και η Μαρία Σράιβερ-Κένεντι είχε την ευκαιρία να χαλαρώσει, περνώντας ύστερα από πολύ καιρό ανέμελες καλοκαιρινές διακοπές, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved