Νέος έρωτας στην showbiz;
Showbiz

Νέος έρωτας στην showbiz;

New love in town φαίνεται ότι έχουμε εδώ και λίγους μήνες!

Oι φήμες θέλουν την Κατερίνα Καινούργιου να είναι ζευγάρι με τον πολίστα Χρήστο Αφρουδάκη! Οι κοινές εμφανίσεις δεν λείπουν, αν και κανείς από τους δύο δεν παραδέχεται πως «κάτι ψήνεται»...

Σύμφωνα με όσα λέγονται και γράφονται, η παρουσιάστρια και ο 27χρονος αθλητής γνωρίστηκαν μέσω κοινής παρέας και τον τελευταίο καιρό έχουν πολλά πάρε - δώσε.
Σε συνέντευξή της πάντως στο περιοδικό «Hello», η παρουσιάστρια διαψεύδει την σχέση που της προσάπτουν και αναφέρει: «γνωριζόμαστε και έχουμε βρεθεί αρκετές φορές, αφού έχουμε κοινές παρέες. Τίποτα παραπάνω!».

«Το τελευταίο διάστημα δεν είμαι ερωτευμένη. Είμαι πολύ καλά, πέρασα καλά στη δουλειά μου φέτος και, εννοείται, προσέχω και φροντίζω τον εαυτό μου», συνεχίζει η Κατερίνα και ξεκαθαρίζει πως στους αγώνες πόλο πήγε γιατί την ενδιαφέρει το άθλημα, όπως παλιότερα παρακολουθούσε τένις.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ένα ζευγάρι διαψεύδει την σχέση του όταν είναι στην αρχή… Σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες υπάρχει ένα φλερτ από την πλευρά της Κατερίνας! Τώρα αν θα προκύψει δυνατή φιλία ή σχέση ο χρόνος θα δείξει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved