Τι κοινό έχουν η Ελένη Μενεγάκη και... η Cindy Crawford;
Media

Τι κοινό έχουν η Ελένη Μενεγάκη και... η Cindy Crawford;

Βιαστήκατε να πείτε ότι το κοινό στοιχείο ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και την Cindy Crawford είναι η… ηλικία; Όχι! Η Ελένη είναι τρία χρόνια μικρότερη από την Cindy. Για την ακρίβεια, η Ελληνίδα παρουσιάστρια είναι 41 και το διάσημο μοντέλο 45 ετών!

Όμως, αυτό που ενώνει την μία με την άλλη είναι άλλο. Είναι η αγάπη τους για τον σχεδιαστή Herve Leger, τον οποίο βεβαίως η οικοδέσποινα του Καφέ έχει λανσάρει από τις αρχές του προηγούμενου χειμώνα στην χώρα μας. Το super model φόρεσε το ίδιο ακριβώς μωβ Leger ρούχο, (με το οποίο και η Ελένη έχει φωτογραφηθεί στο παρελθόν) και βγήκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης, προκειμένου να διαφημίσει την νέα κολεξιόν παπουτσιών της εταιρείας Deichman shoes.

Με δερμάτινο μαύρο jacket και γκρι ψηλοτάκουνα, το μοντέλο πόζαρε για ώρες στους δρόμους της αμερικανικής πρωτεύουσας, ενώ όταν ρωτήθηκε για το ρούχο που επέλεξε, απάντησε ότι ο συγκεκριμένος σχεδιαστής είναι ο αγαπημένος της.

Μάλιστα, η εφημερίδα Daily Mail δημοσίευσε και φωτογραφία της Cindy από επίδειξη μόδας του σχεδιαστή όπου συμμετείχε το 1993!

Η Ελένη μας από την άλλη, έχει δείξει και αυτή την προτίμησή της στον εν λόγω Οίκο και μάλιστα με το ίδιο χαρακτηριστικό μωβ...

Ο φωτογραφικός φακός την έχει απαθανατίσει πολλές φορές με φόρεμα Herve Leger, σε κοραλί χρώμα, αλλά και σε μαύρο με ασημένιο, το οποίο μάλιστα είχε επιλέξει σε έξοδό της σε νυχτερινό μαγαζί όπου παρακολούθησε την Νατάσα Θεοδωρίδου. Αλήθεια, σε ποια από τις δύο σας αρέσει περισσότερο; Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved