Ποιο μοντέλο δήλωσε: «Το μυστικό της... φόρμας μου είναι το τρέξιμο-Μόλις ξυπνήσω, τρέχω!»
G-Secrets

Ποιο μοντέλο δήλωσε: «Το μυστικό της... φόρμας μου είναι το τρέξιμο-Μόλις ξυπνήσω, τρέχω!»

Είναι πραγματικά απορίας άξιον πώς μια γυναίκα 38 ετών με τέσσερα παιδιά διατηρεί αυτήν την σιλουέτα. Κι όμως!



Η Heidi Klum, το super model από την Γερμανία ξέρει καλά τις θυσίες που χρειάζονται για να «χτίσει» μια γυναίκα αυτό το κορμί, για το οποίο όλοι μιλούν με... δέος.

Ετσι, πήρε την απόφαση – αν και όπως όλα δείχνουν δεν της αρέσει και πολύ – να ξεκινήσει το τρέξιμο. «Δεν τρελαίνομαι για το τρέξιμο για να είμαι ειλικρινής. Δεν μου αρέσουν τα σπορ. Μακάρι να μην έπρεπε να το κάνω, αλλά το κάνω για να είμαι σε φόρμα», δήλωσε πρόσφατα στους δημοσιογράφους.

Και όχι μόνο το κάνει η Heidi, αλλά πήρε και την πρωτοβουλία να προσελκύσει κι άλλους. Η Heidi, που θα βρίσκεται στη Νεα Υόρκη όλο το καλοκαίρι για τα γυρίσματα της νέας σεζόν του reality μόδας που παρουσιάζει, σκέφτηκε να διοργανώσει καθημερινές συναντήσεις τζόγκινγκ με όσους, διασήμους και μη, έχουν όρεξη να τρέξουν μαζί της!

Εκτός, όμως από το τρέξιμο, η Heidi κάνει και γιόγκα. Πρόσφατα μάλιστα, τα περιοδικά δημοσίευσαν φωτογραφίες της να τεντώνεται και κάνει κατακόρυφο στο γρασίδι της Νέας Υόρκης. «Συχνά με ρωτούν πώς διατηρούμαι σε φόρμα. Πώς το κάνω; Σηκώνομαι, φοράω τα αθλητικά μου, βγαίνω έξω και τρέχω!», ανέφερε σε συνέντευξή της.

Μέχρι στιγμής η Heidi έχει καταφέρει να πείσει την Kim Kardashian και το επίσης μοντέλο Miranda Kerr να τρεξουν για λιγο μαζί της. Το εάν οι υπόλοιπες θα τα καταφέρουν, παραμένει… άγνωστο. Εκείνη πάντως τα πηγαίνει απλά καταπληκτικά. Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved