Τι τσίμπησε στον "αέρα" τη Σταματίνα Τσιμτσιλή;
Media

Τι τσίμπησε στον "αέρα" τη Σταματίνα Τσιμτσιλή;

Όλα μπορούν να συμβούν κατά τη διάρκεια ενός live προγράμματος. Ακόμη και η παρουσιάστρια να βγάλει επιφώνημα πόνου από κάποιο τσίμπημα.

Αυτό ακριβώς το περιστατικό έγινε εχθές το μεσημέρι την ώρα που η Σταματίνα Τσιμτσιλή ενημέρωνε την καλεσμένη της Κατερίνα Ζαρίφη μέχρι πότε θα γίνονται τα γυρίσματα του Master Chef Junior. Η Σταματίνα αναγκάστηκε να διακόψει τη ροή του λόγου της γιατί κάτι την τσίμπησε. Το επιφώνημα του πόνου της, έκανε την Κατερίνα Ζαρίφη να αναρωτηθεί με χιούμορ αν η παρουσιάστρια θα μείνει σήμερα να ολοκληρώσει την εκπομπή, καθώς υπήρχαν και προηγουμένως κάποια μικρά κενά και ασυνεννοησίες.

«Ένιωσα σαν ένα τσίμπημα» είπε η παρουσιάστρια και άρχισε να δέχεται τα πειράγματα των συναδέλφων της, λέγοντας της μέχρι και ότι έχουν βάλει καρφίτσες στην καρέκλα της. Οι υποψίες έπεσαν φυσικά στην Ελένη Φωτοπούλου από το πάνελ που θα αντικαταστήσει την Σταματίνα Τσιμτσιλή από την ερχόμενη εβδομάδα, αλλά τελικά ο ένοχος βρέθηκε...αλλού! Που; Σε μια βίδα που είχε ξελασκάρει από την καρέκλα στην οποία κάθεται η παρουσιάστρια του «Πολύ μπλα- μπλα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved