Νέος έρωτας στη showbiz-Δείτε ποιοι είναι!
Showbiz

Νέος έρωτας στη showbiz-Δείτε ποιοι είναι!

Εκείνη ένα από τις πιο hot γυναίκες στο χώρο της showbiz… Εκείνος ένα από τα «άγρια παιδιά» στο χώρο της υποκριτικής.

Η Μάρα Δαρμουσλή ζει τον έρωτα με το… άγριο παιδί! Το γνωστό μοντέλο, που διακρίνεται στις ελληνικές πασαρέλες και όχι μόνο, και ο νεαρός ταλαντούχος ηθοποιός Σταύρος Σβήγκος, που γνωρίσαμε από τη σειρά «Αγρια παιδιά», είναι μαζί και δεν το κρύβουν.

Το 2009 η Μάρα Δαρμουσλή έκανε μια γκεστ εμφάνιση στη σειρά του Mega «Αγρια παιδιά», όπου πρωταγωνιστούσε ο νεαρός ηθοποιός Σταύρος Σβήγκος. Εκείνη την εποχή είχε χωρίσει από τον σύζυγό της (τον πυγμάχο Παύλο Καπώνη) και από το μυαλό της δεν περνούσε καν η ιδέα να ξεκινήσει μια καινούργια σχέση. Η μοίρα όμως τα ήθελε αλλιώς τα πράγματα, αφού η επαγγελματική γνωριμία της με τον ηθοποιό θα εξελισσόταν σε έναν μεγάλο έρωτα που διαρκεί μέχρι σήμερα.

Η Μάρα Δαρμουσλή, η οποία εκτός από το μόντελινγκ όπου έχει κάνει λαμπερή καριέρα αρέσκεται να δοκιμάζει τις δυνατότητές της και στον χώρο της υποκριτικής, έπαιζε στη σειρά τον ρόλο της κοπέλας του Σταύρου Σβήγκου. Όταν, μάλιστα, αργότερα έγινε και τον έτερον του ήμισυ στη ζωή πολλοί από τους συνεργάτες τους ξαφνιάστηκαν ευχάριστα και τους έλεγαν χαριτολογώντας ότι «αυτή τη φορά η ζωή αντέγραψε την τέχνη».

Το ζευγάρι κρατάει χαμηλό προφίλ και αποφεύγει τα φλας της δημοσιότητας, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός ότι αν και είναι αρκετό καιρό μαζί δεν έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες τους σε τρυφερά τετ-α-τετ. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν κάνουν δημόσιες εμφανίσεις. Απλά για τις εξόδους τους επιλέγουν χώρους που δεν συχνάζουν οι φωτογράφοι, θέλοντας να κρατήσουν τον έρωτά τους μόνο για εκείνους.

Πρόσφατα η Μάρα Δαρμουσλή βρέθηκε στην Επίδαυρο για να παρακολουθήσει την παράσταση «Ειρήνη» του Αριστοφάνη από τον θίασο του Πέτρου Φιλιππίδη. Ο λόγος που πήγε στο αρχαίο θέατρο δεν είναι μόνο για να δει μια πολύ καλή θεατρική δουλειά, αλλά και γιατί στο έργο παίζει και ο «καλός» της τον ρόλο του Σταμνοπώλη.

«Η Μάρα εκτιμάει πολύ τον Σταύρο ως ηθοποιό και χαίρεται να τον βλέπει στη σκηνή. Εκτός από την Επίδαυρο θα πάει να τον δει και σε άλλες πόλεις, όπου παίζεται το έργο…» λέει στην «Εspresso» άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved