Σίσσυ Χρηστίδου: Ηθοποιός για χάρη των Κορινθίου-Αϊβάζη
Showbiz

Σίσσυ Χρηστίδου: Ηθοποιός για χάρη των Κορινθίου-Αϊβάζη

Σε ρόλο-έκπληξη η Σίσσυ Χρηστίδου. Η γνωστή παρουσιάστρια γίνεται ηθοποιός για χάρη των φίλων της, Γιάννη Αϊβάζη και Μαρίας Κορινθίου. Η πρόταση, όπως είναι φυσικό, έκανε τη Σίσσυ να είναι «Μες στην καλή χαρά».


Πριν από λίγα χρόνια έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην ταινία «Μόλις χώρισα» δίπλα στη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Τώρα όμως ο ρόλος της θα είναι μεγαλύτερος και θα προκαλέσει αίσθηση, αφού η παρουσιάστρια του πρωινού μαγκαζίνο του Alpha θα έχει την ευκαιρία να δείξει περισσότερο τις ικανότητες της στην υποκριτική, και όχι να κάνει μια σύντομη εμφάνιση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοκκινομάλλα πλέον Σίσσυ αποδέχτηκε με χαρά την πρόταση των Αϊβάζη – Κορινθίου, που ήρθε πάνω σε συζήτηση που είχαν για τα επόμενα επαγγελματικά τους σχέδια. Όταν ο Γιάννης Αϊβάζης της είπε την ταινία που έχει στο μυαλό του και ότι κλείνει το καστ, η Σίσσυ δεν έκρυψε την επιθυμία της να συμμετέχει σε αυτήν. Μάλιστα, όπως μάθαμε, ο ρόλος της έχει πολύ ενδιαφέρον και θα συζητηθεί.
Η Σίσσυ άλλωστε είναι από τις παρουσιάστριες που είναι ιδιαίτερα αγαπητές στον κόσμο, αφού ακόμα και η συμμετοχή της στην ταινία του Βασίλη Μυριανθόπουλου δεν πέρασε απαρατήρητη.
Η ταινία, σύμφωνα με πληροφορίες, θα θυμίζει πολύ το «Fight Club» και είναι ένα concept που ο Γιάννης δουλεύει εδώ και αρκετό καιρό. Εκτός μάλιστα από τον ίδιο που θα είναι ένας από τους πρωταγωνιστές (μάλιστα, για τις ανάγκες του ρόλου θα ξεκινήσει και μαθήματα μποξ), η σύζυγος του Μαρία θα έχει έναν εξίσου πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού τον στηρίζει σε κάθε του επαγγελματικό βήμα.
Ακούγεται μάλιστα ότι το ζευγάρι σκοπεύει να κάνει πρόταση σε πολλούς φίλους του, ανάμεσα τους στους Νίκο Ψαρρά και Κώστα Σόμμερ. Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved