Ελένη Μενεγάκη: Η βασίλισσα «στον στόχο»
Media

Ελένη Μενεγάκη: Η βασίλισσα «στον στόχο»

Φουντώνουν οι φήμες πως οι σχέσεις της Ελένης Μενεγάκη με τον ALPHA είναι τεταμένες.

Μάλιστα, λέγεται πως ζητήθηκε από τη λαμπερή παρουσιάστρια μείωση των αποδοχών της και εκείνη δεν δέχθηκε. Οι φήμες μπορεί να λένε πάρα πολλά, αλλά οι Γερμανοί ψηφίζουν «δαγκωτό» Ελένη. Η φετινή τηλεοπτική χρονιά ήταν χωρίς καμία αμφιβολία πολύ δύσκολη για την Ελένη Μενεγάκη. Στη μάχη του πρωινού εισήλθε ένα δυνατό τηλεοπτικό δίδυμο, οι Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά, που κέρδισαν την αγάπη αλλά και την προτίμηση του κοινού, αφού όλη τη σεζόν κρατούσαν και μάλιστα πολλές φορές με χαρακτηριστική άνεση την πρώτη θέση της AGB. Το ζευγάρι (και στην TV και στη ζωή) άφησε πίσω του τους Καραμεροχαριτάτους και ακόμη πιο πίσω την Ελένη Μενεγάκη. Οι Γερμανοί σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας δηλώνουν ευχαριστημένοι, καθώς ο στόχος τους επετεύχθη, με την ξανθιά παρουσιάστρια να τερματίζει δεύτερη στα νεανικά κοινά, που τους ενδιαφέρουν πολύ στο εμπορικό κομμάτι.
Την ίδια ώρα, ξαναήρθε στο φως της δημοσιότητας το θέμα της αμοιβής της Ελένης Μενεγάκη. Και μπορεί οι φήμες να έλεγαν πως το ποσό που λαμβάνει μηνιαίως η οικοδέσποινα του «Καφέ με την Ελένη» είναι αρκετά μεγάλο για τα σημερινά οικονομικά δεδομένα, ωστόσο δεν προκύπτει πως δέχθηκε έντονες πιέσεις από το κανάλι για μείωση των αποδοχών της. Είναι γνωστό επίσης πως η Ελένη Μενεγάκη είναι κατοχυρωμένη από το ισχυρό συμβόλαιό της για άλλες δύο τηλεοπτικές σεζόν και ο οποιοσδήποτε στη θέση της σε υποτιθέμενη πρόταση μείωσης των αποδοχών του θα προσπαθούσε να διαπραγματευτεί και να στηρίξει τη θέση του.
Οι Γερμανοί επίσης έχουν και άλλα σχέδια για την Ελένη. Τα τελευταία δύο χρόνια την πιέζουν ασφυκτικά να δοκιμάσει και κάτι άλλο στον τηλεοπτικό αέρα του ALPHA. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι ειδήμονες στα τηλεοπτικά δρώμενα εκτιμούν πως η τσαχπινιά και η φρεσκάδα του παρελθόντος της ξανθιάς παρουσιάστριας έχουν μεταλλαχθεί σε τηλεοπτική ωριμότητα που θα ταιριάζει γάντι σε μια βραδινή εκπομπή. Στο παρελθόν η Ελένη δεν ήθελε καν να ακούσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο, όμως πλέον φαίνεται να το σκέφτεται και παράλληλα να είναι ανοιχτή στο να το υλοποιήσει.
Ο σκληρός ανταγωνισμός αλλά και η κόπωση της χρονιάς έχουν κάνει την Ελένη να επιδιώκει ξεκούραση μαζί με τα τρία παιδιά της και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved