Η Μενεγάκη στην Κάρυστο χωρίς τον Ματέο
Showbiz

Η Μενεγάκη στην Κάρυστο χωρίς τον Ματέο

Αφού άφησε τον Ματέο στα Άχλα και ήρθε στην Αθήνα για τις ανάγκες της εκπομπής της, η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει τις διακοπές της στην Κάρυστο χωρίς -φυσικά- τον αγαπημένο της!

Η 41χρονη παρουσιάστρια αναχώρησε για τον τόπο καταγωγής της την Κυριακή που μας πέρασε, όπως έγραψε στο Facebook και ο αδερφός της, Θοδωρής Μισόκαλος. Κάτοικοι της περιοχής είπαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star πως μαζί με την Ελένη είναι η μητέρα και ο πατριός της, ο αδερφός της και τα τρία της παιδιά. Μάλιστα, οι γονείς της παρουσιάστριας έχουν πρόβατα στην περιοχή Μύλος, όμως, το Λενιώ στο στάβλο δεν πατάει...

«Την είδαμε την Κυριακή, ήταν μαζί με τον πατριό, τον αδερφό της και μία άλλη κοπέλα. Η Ελένη βγήκε από το φαρμακείο και μετά μπήκαν στο τζιπ», είπε χαρακτηριστικά στο Star κάτοικος της Καρύστου, προσθέτοντας πως υπάρχουν και... Φιλλιπινέζες που προσέχουν τα παιδιά της παρουσιάστριας! Σύμφωνα με όσα έχει γράψει ο Θοδωρής Μισόκαλος στο Facebook, η Ελένη θα επιστρέψει σήμερα στο κλεινόν άστυ. Ε, μετά μην ρωτάτε... τα Άχλα περιμένουν!







©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved